Στα «κιτρινόμαυρα» και ο Ιωαννίδης…

Στα «κιτρινόμαυρα» και ο Ιωαννίδης…
Και η μεταγραφική αντεπίθεση του Φαλανιακού συνεχίζεται με τους ιθύνοντες του συλλόγου να προχωράνε στην απόκτηση και του ταχύτατου επιθετικού Σπύρου Ιωαννίδη από την Αστραπή Νέας Πολιτείας.
Ο έμπειρος στράικερ που κουβαλάει πλούσιες παραστάσεις αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στη γραμμή κρούσης της ομάδας του Τάσου Μπεριτζά που «κλέβει» τις εντυπώσεις έως τώρα στο μεταγραφικό παζάρι.
Η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. Φαλανιακού Φαλάνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή ενός επιθετικού, με πλούσιο βιογραφικό σε ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος αλλά και της Γ’ Εθνικής, του Ιωαννίδη Σπύρου, που τελευταία αγωνιζόταν στην ομάδα της Νέας Πολιτείας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Φαλανιακού και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».
Τελευταία
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
- Άφησε το στίγμα του…
- Στην καρδιά του ο Αχιλλέας…
- Αθόρυβη δουλειά…
- Αποχώρησε ο «Εύρι» από τα Τρίκαλα…
- Ένας «πρωταθλητής» στην Ακαδημία Πλαταμώνα…
- Νέα πρόκληση για τον “Mr Goal”…
- Μπαμ… με Παλάσκα ο Φαλανιακός!
- Συνεχίζεται ο σχεδιασμός στη Νίκαια…
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
















>
















