Ο Ζηρδέλης έσωσε την παρτίδα…
Ο Ζηρδέλης έσωσε την παρτίδα…
PHOTO: JOHN FIT
Το γκολ του Ορέστη Ζηρδέλη στο 88΄ήταν αυτό που χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Δήμητρα Γιάννουλης και στέρησε τη νίκη από τη Δόξα Βλαχογιαννίου η οποία ήταν σαφώς καλύτερη.

Βέβαια σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο και η αποβολή του τερματοφύλακα Μαλισιόβα μόλις στο 5΄, με τον Καλούπα να κερδίζει το πέναλτι το οποίο αξιοποίησε εύστοχα ο Βρασίδας Κοντοθανάσης.


Στη συνέχεια η Δόξα φλέρταρε έντονα με το δεύτερο γκολ αλλά ο Βάλλας κατά κύριο λόγο δεν βρήκε δίχτυα και η μπάλα και η μπάλα τους τιμώρησε στο φινάλε.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα δεν έλειψε η ένταση αλλά χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων, τα πνεύματα ηρέμησαν…



Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κορέστης με βοηθούς τον κ. Βασιλό και την κα Πιπή.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Γ. Μιχαλές): Μαλισιόβας, Λιούσκας, Μπαρούτας Ν., Νεστορίδης, Ζηρδέλης, Κοψαχείλης (5΄Μαστοροδήμος), Τζίμπρης, Τσούτσικας (46΄Μπαμπάλης), Πάσος (75΄Δαούλας), Μπαρούτας Θ., Τάσιος.
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Ν. Φακίτσας): Φακίτσας Β/Α, Βάλλας, Καρακώστας, Αθανασούλης, Καρατζιόλης, Μήσιος Δ., Γκουρομπίνος, Αλεξίου, Καλούπας (75΄Φακίτσας Β.), Κοντοθανάσης, Φακίτσας Γ. (75΄Σαπουνάς Β.).
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>

















