Σε διοικητικό αδιέξοδο ο Αετός Μακρυχωρίου…

Σε διοικητικό αδιέξοδο ο Αετός Μακρυχωρίου…
Η τρίτη και τελευταία συνέλευση του ιστορικού Αετού Μακρυχωρίου απέβει δυστυχώς άκαρπη ως προς την εύρεση λύσης στο διοικητικό αδιέξοδο.
Αν και οι οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας έχουν προγραμματιστεί να διευθετηθούν στο ακέραιο, πλέον ο φάκελος της ομάδας βρίσκεται στα χέρια της προέδρου του χωριού κυρίας Άννας Καραπάνου, μετά την παραίτηση του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου.
Πάραυτα το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο οφείλει να ευχαριστήσει όλους τους παράγοντες που συνέδραμαν στην ποιοτική και αγωνιστική άνοδο της ομάδας, προεξέχοντος του προπονητή κυρίου Δημ Τσέτσιλα ο οποίος βοήθησε την ομάδα στην πιο κρίσιμη φάση της ιστορίας της, των ποδοσφαιριστών της και ιδιαίτερα των τριών αρχηγών Φουσίκα Παναγιώτη, Μπουζώνα Κων/νου και Τίκου Γεωργίου των οποίων η συνεισφορά ήταν καταλυτική καθώς επίσης και των φίλων του συλλόγου οι οποίοι συνέδραμαν με το υστέρημά τους στην πορεία της αγαπημένης μας ομάδας.
Κλείνοντας θα θέλαμε να παροτρύνουμε έστω και την ύστατη στιγμή τον όποιο ενδιαφερόμενο λέγοντας ότι όλοι εμείς θα σταθούμε δίπλα στον όποιο ενδιαφερθεί και αγαπάει την ομάδα μας χωρίς εγωισμούς και μικροπρέπειες γιατί πάνω απ’ όλους μας προέχει το συμφέρον και η επιβίωση της αγαπημένης μας ομάδας.
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















