Μηχανάκι… στο κέντρο του Ηρακλή

Μηχανάκι… στο κέντρο του Ηρακλή
Μετά την απόκτηση του έμπειρου πορτιέρο Πέτρο Καραναστάση, η διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας προχώρησε σε μια ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση εντάσσοντας στο δυναμικό του τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο μέσο Θάνο Ντιντή.
Ένα αυθεντικό ταλέντο που έβγαλε… μάτια τη χρονιά που πέρασε με τη φανέλα της ιδιαίτερης πατρίδας του, του Αετού Αμυγδαλέας και αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με το πάθος του να ξεχειλίζει.
Η ανακοίνωση:
«Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού μέσου Θάνου Ντιντή. Ο 20χρονος Θάνος ξεκίνησε από την Ακαδημία Πλίτση, ακολούθως αγωνίστηκε στον Τύρναβο από όπου και πήγε στην Κ20 του Ατρομήτου Αθηνών. Φέτος πραγματοποίησε εντυπωσιακή χρονιά στον Αετό Αμυγδαλέας με 30 συμμετοχές και 2 γκολ. Αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο πολλών ομάδων αλλά ο Ηρακλής Λάρισας με τις προσωπικές προσπάθειες του Γενικού Αρχηγού Γιάννη Κυριάκη κατάφερε να τον εντάξει στην δύναμη του. Ευχόμαστε υγεία και καλή χρονιά στον Θάνο».
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















