Για το βήμα παραπάνω ο Δαμασιακός…

Για το βήμα παραπάνω ο Δαμασιακός…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Με γνώμονα την περσινή επιτυχημένη χρονιά όπου εξασφάλισε με σχετική άνεση την παραμονή στην κατηγορία, θέλει να βαδίσει ανάλογα και φέτος ο Δαμασιακός ο οποίος ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες την προετοιμασία του.

Ο Νίκος Χρόνης θα είναι αυτός που θα ηγηθεί και φέτος της καινούριας προσπάθειας των «μπλε», έχοντας μαζί του ως στενό συνεργάτη τον Θανάση Δουζένη και με πολύ μεράκι και ζήλο, θα επιδιώξουν να παρουσιάσουν έναν ανταγωνιστικό Δαμασιακό ο οποίος θα επιδιώξει να κάνει το βήμα παραπάνω.
Το σημαντικότερο είναι πως διατηρήθηκε ο βασικός κορμός ως έχει, με έντονο το ντόπιο υλικό και με λίγες αλλά ουσιαστικές προσθήκες, οι Δαμασιώτες δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους…
Τα νέα πρόσωπα…

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:
Νάτσης (Τύρναβος 2005), Καρέντζος (Βούναινα)
Τι δήλωσαν…
ΝΙΚΟΣ ΧΡΟΝΗΣ
(Προπονητής):

«Καταρχήν να ευχηθώ σε όλους όσους εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καλή χρονιά με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Καλή δύναμη σε όλους και ειδικά τούτες τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε σαν λαός και ειδικά στους παράγοντες που είναι ήρωες για μένα μιας και μας προσφέρουν τα πάντα στον χώρο αυτόν που υπηρετούμε και αγαπάμε.
Είναι η δεύτερη μου σεζόν στον πάγκο και το ευχάριστο είναι πως ο βασικός κορμός διατηρήθηκε ως έχει, πολλοί παίκτες κατάγονται από το χωριό και αυτό για μένα είναι το μυστικό της επιτυχίας, κάναμε λίγες αλλά ουσιαστικές προσθήκες και στόχος μας είναι να εμφανιστούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί κάνοντας ένα βήμα παραπάνω από την περσινή χρονιά.
Όσον αφορά για το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, υπάρχουν παραδοσιακές δυνάμεις όπως είναι η Ελασσόνα, ο Δωτιέας, ο Αχιλλέας Φαρσάλων και ο Τύρναβος που έχουν τη δυναμική να παρουσιάσουν κάτι καλό».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΙΑΣ:

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Από τη μεριά μας οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι για φέτος και έχουν να κάνουν με τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και με βασικό μέλημα μια άνετη παραμονή και από κει και πέρα ότι καλύτερο προκύψει».
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΕΝΤΖΟΣ:

«Από τη μεριά μου θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Ήρθα σε μια ομάδα που κάνει μια σημαντική προσπάθεια και φέτος και μέλημα μας είναι να δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Δαμασιακού και υπόσχομαι να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου σε κάθε ματς».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΤΣΗΣ:

«Μετακόμισα στον Δαμασιακό με σκοπό να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου με την εμπειρία μου σε αυτή την καινούρια προσπάθεια που γίνεται. Ο Δαμασιακός αποτελεί ένα από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία, οι συνθήκες είναι ιδανικές και αυτό που απομένει είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε σκληρά έτσι ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών».
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















