Με τον αέρα… του πρωτοπόρου!

Με τον αέρα… του πρωτοπόρου!
Δεν σταματάει πουθενά ο πρωτοπόρος Φαλανιακός καθώς άλωσε… και τον γειτονικό Αμπελώνα επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 2-1 και παραμένει σε θέση οδηγού και στο +4 από τους διώκτες του.

Μελανό σημείο του αγώνα ο σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο του Χρήστου Φλέγγα στο 20΄ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 39΄με το Χατζούλη αλλά στην εκπνοή του α΄μέρους ο Γιώργος Πανταζής έφερε το ματς στα ίσια.

Την ολική ανατροπή πέτυχε στο 64΄ο Γιώργος Λεσάι διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Κ. Μαντζιώκας): Τράντος, Λιάκος, Γούτος, Αλεξόπουλος, Δαλακώνης, Νικολακούλης, Αλεξανδρής, Χατζούλης, Βούκιας (60’ Βαλατσός), Φλέγγας (18’ λ.τ. Μεσημέρης, 85’ Τεκέδης), Ψύρρας.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Μάλτζαρης, Παππάς, Μαχαίρας, Σούλι, Φλώρος, Λυγούρας Β., Πανταζής Γ., Μπλέντι (85’ Καρακίτσιος), Ιωαννίδης (60’ Λυγούρας Χ.), Τσιάκος (82’ Πανταζής Ηλ.), Λεσάϊ (70’ Δημητρέλης).
*Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες του Φαλανιακού εύχονται στον μεγάλο άτυχο Χρήστο Φλέγγα περαστικά και ταχεία ανάρρωση.
Περαστικά από τον Αμπελωνιακό…
Η διοίκηση του Αμπελωνιακου και οι ποδοσφαιριστές του εύχονται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Χρήστο Φλέγγα ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα!
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















