«Να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%...»

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%...»
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Ούτε αυτή τη φορά ο Σμόλικας δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης μέσα στο «σπίτι» του και έμεινε μακριά από αυτή για πέμπτη αγωνιστική, δείχνοντας πως κάτι δεν πάει καλά.
Και πώς να πάει δηλαδή όταν οι «πράσινοι» του Δημήτρη Δανιλούλη σκοράρουν με το σταγονόμετρο, έχοντας πετύχει επτά γκολ σε εννέα παιχνίδια, αριθμός αν μη τι άλλο απογοητευτικός. Η αλήθεια είναι όμως πως ο νεοφώτιστος στη μεγάλη τοπική κατηγορία δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες σε κάθε ματς όπως συνέβη και στο παιχνίδι με τη Μελιβοία αλλά δε μπορεί να βρει δίχτυα.
Αυτός που νιώθει ιδιαίτερα «σκασμένος» και μάλιστα περισσότερο απ’ όλους, είναι ο δυναμικός επιθετικός Σάκης Δάσσιος ο οποίος ακόμα δεν έχει καταφέρει να «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα αν και είναι μέσα στις φάσεις. Ο ίδιος έδωσε τη δική του εξήγηση:
«Πραγματικά είναι να απορεί κανείς αφού σε κάθε παιχνίδι αν και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε, δεν μπορούμε να μετατρέψουμε τις ευκαιρίες σε γκολ και μοιραία έχουμε απωλέσει πολύτιμους πόντους. Όμως δεν πτοούμαστε και θα συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο, ευελπιστώντας πως κάποια στιγμή θα «σπάσει» η γκίνια τόσο για την ομάδα όσο και για μένα προσωπικά γιατί σε αυτή τη θέση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ψυχολογία».
-Η ζωή συνεχίζεται και την Κυριακή σας περιμένει μια πολύ δύσκολη αποστολή στην έδρα της πανίσχυρης Δόξας Αργυροπουλίου. Πως βλέπεις το ματς;
-Σίγουρα το έργο μας είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο γιατί για να πάρεις αποτέλεσμα σε μια τόσο δυνατή έδρα και απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο όπως είναι η φετινή Δόξα, θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 100% και να μη χαλαρώσεις σε κανένα σημείο του αγώνα. Πάντως παλεύουμε όλα τα παιχνίδια έως τώρα και ανάλογα θα πράξουμε και στο Αργυροπούλι, ευελπιστώντας να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















