Ο «Σέρτζι» επέστρεψε «σπίτι» του!!!

Ο «Σέρτζι» επέστρεψε «σπίτι» του!!!
Μόλις έναν χρόνο έμεινε μακριά από τη μεγάλη του αγάπη τον Φαλανιακό, το «πολυεργαλείο» που ακούει στο όνομα Νίκος Κολοβός μιας και επέστρεψε μετά από μια εξαιρετική χρονιά στον Ολυμπιακό Αμπελιάς όπου και πανηγύρισε την άνοδο στην Α΄ΕΠΣΛ.
Η ανακοίνωση:
«Μετά από έναν χρόνο απουσίας ο ποδοσφαιριστής Νίκος Κολοβός επέστρεψε στην ομάδα του Α.Σ. Φαλανιακού. Να θυμίσουμε πως ο 35χρονος παίκτης την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα του Ολυμπιακού Αμπελιάς όπου και πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΛ.
Ο Νίκος μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις και με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα, εξάλλου αποτελεί «κομμάτι» του συλλόγου εδώ και πολλά χρόνια. Το Δ.Σ. του Α.Σ. Φαλανιακού του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















