Θριάμβευσε ο Δωτιέας Αγιάς…
Θριάμβευσε ο Δωτιέας Αγιάς…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Ο Δωτιέας Αγιάς θριάμβευσε στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της μεγάλης τοπικής κατηγορίας μιας και πέρασε με επιβλητικό τρόπο από το Αργυροπούλι και αύξησε τη διαφορά στους τέσσερις πόντους από τον δεύτερο στη βαθμολογία Απόλλωνα.

Ματς για γερά νεύρα με τους παίκτες του Γιάννη Μπουρνάκα «οπλισμένοι» με πάθος και αποφασιστικότητα να φτάνουν πανάξια στην μεγάλη αυτή νίκη απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» του Γιώργου Τζαφέρη που παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Πάντως οι άνθρωποι του Αργυροπουλίου τα έχουν με τη διαιτησία του κ. Τζήλου και ειδικά για τις φάσεις της μη αποβολής του Παντελιάδη στο 30΄ αλλά κι αυτή στο 67΄όπου ζήτησαν πέναλτι Και αποβολή του αμυντικού στην κεφαλιά του Μπάτζιου και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα.
Σε ένα παιχνίδι όπου αρκετοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου για να παρακολουθήσουν το μεγάλο αυτό παιχνίδι.

Μεταξύ των θεατών ήταν και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων Στέλιος Ροντούλης, ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΛ Βασίλης Νταβαρούκας, το μέλος Στέλιος Νίτσας όπως και πολλοί παράγοντες αλλά και προπονητές.

Επίσης διακρίναμε τους προπονητές Φεραίο Γιαννακό και Αχιλλέα Μαστοροδήμο ενώ το ντέρμπι παρακολούθησαν και αρκετοί ποδοσφαιριστές όπως οι Βαλάντης Τριανταφύλλου, Κώστας Βασίλης αλλά και Αχιλλέας Κατσιούλης.


Εφοδιασμένοι με σουβλάκια, λουκάνικα αλλά και κρασί παραγωγής ήταν οι φίλοι της Δόξας που παρότρυνα από το πρώτο λεπτό την ομάδα τους. 
Τι δήλωσαν οι δύο τεχνικοί…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΦΕΡΗΣ:
(Αργυροπούλι)

«Ήταν ένα ντέρμπι στο οποίο παρουσιαστήκαμε διστακτικοί και χωρίς πάθος στο α΄ μέρος. Όμως στην επανάληψη μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πιέσαμε τον αντίπαλο αλλά διάφοροι παράγοντες δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι καλό από το ματς αυτό. Θεωρώ πως από τη στιγμή που ορισμένα άτομα δεν κατάφεραν να διαχειριστούν όπως θα έπρεπε το παιχνίδι, εκεί εκμηδενίστηκαν οι όποιες ελπίδες μας για να πάρουμε κάτι από αυτό το ντέρμπι. Είμαστε απογοητευμένοι από την εξέλιξη του αγώνα αλλά κοιτάζουμε μπροστά και θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα καθώς χάθηκε μια μάχη όχι όμως και ο πόλεμος…»
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΝΑΚΑΣ:
(Δωτιέας Αγιάς):

«Δείξαμε από την αρχή το πόσο πολύ θέλαμε το παιχνίδι, τα παιδιά έπαιξαν σοβαρά, πειθαρχημένα και με πολύ πάθος και εκτιμώ πως φτάσαμε δίκαια την επικράτηση. Ήταν ένα ντέρμπι και σε αυτά μετράει η ψυχή και η θέληση, στοιχεία τα οποία διαθέταμε εμείς. Δεν στεκόμαστε εδώ, μιας και το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και θα πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Το ευχάριστο είναι πως είμαστε όλοι μια γροθιά και συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι».
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>

















