«Είναι μακρύς ο δρόμος ακόμη…»

«Είναι μακρύς ο δρόμος ακόμη…»
Μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Π.Ο.Ε, ο έμπειρος τεχνικός του Φαλανιακού Τάσος Μπεριτζάς προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
«Θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ τους παίκτες μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν μέχρι το τέλος του σημερινού παιχνιδιού.
Δημιουργήσαμε μια ομάδα που προσπαθεί να παίζει καθαρό ποδόσφαιρο και να χαίρεται για αυτό σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Η ομάδα μας θα συνεχίσει με μεγαλύτερο πείσμα για να πετύχει τους στόχους της σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με ήθος και αξιοπρέπεια, και κανένας δε μπορεί να μας το στερήσει αυτό.
Είναι μακρύς ο δρόμος ακόμη, στο τέλος θα γίνει ο απολογισμός. Επίσης θέλω να συγχαρώ την ομάδα του ΠΟΕ για τη νίκη και την άριστη φιλοξενία που μας παρείχαν».
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















