Τριπλό «χτύπημα» της Δόξας Βλαχογιαννίου…

Τριπλό «χτύπημα» της Δόξας Βλαχογιαννίου…
Σε τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» προχώρησε η διοίκηση της Δόξας Βλαχογιαννίου μιας και έντυσε στα «ερυθρόλευκα» του Σωκράτη Φακίτσα, Γιώργο Λαζαρίδη και Κώστα Παληγιάννη.
Τρεις παίκτες που αναμένεται να προσφέρουν πολύτιμε λύσεις στο συγκρότημα του Νίκου Φακίτσα που προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς.
Η ανακοίνωση:
«Η ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου συνεχίζοντας την ενίσχυση ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Λαζαρίδη Γιώργου από την ομάδα της Αστραπής Κλείτου Κοζάνης και του Βλαχογιαννίτη στην καταγωγή επιθετικού Φακίτσα Σωκράτη από την ομάδα της Αστραπής Νέας Πολιτείας Λάρισας.
Δύο ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα Α' DE-TOX της ΕΠΣ Λάρισας. Η διοίκηση και το τεχνικό τμήμα της ομάδας τους καλοσωρίζει και τους εύχεται μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Επίσης δίνοντας συνέχεια στην ενίσχυση της ομάδας για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα Α' DE-TOX της ΕΠΣ Λάρισας της φετινής χρονιάς, η Δόξα Βλαχογιαννίου απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή τον αμυντικό μέσο Κώστα Παληγιάννη από την ομάδα του ΑΟ Συκέας. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην ομάδα και την περασμένη χρονιά ως δανεικός και κατά το παρελθόν στον Π.Ο.Ελασσόνας και στον Οικονόμο Τσαριτσάνης.
Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα».
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















