Ο Αλατάς έσωσε την παρτίδα…

Ο Αλατάς έσωσε την παρτίδα…
Χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Δημήτρης Αλατάς στην εκπνοή του αγώνα, το Αβέρωφ κατάφερε να σώσει την παρτίδα μένοντας στο ισόπαλο 1-1 απέναντι στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό Ολυμπιακό Αμπελιάς.

Σε ένα παιχνίδι αμφίρροπο όπου «όλα τα λεφτά» ήταν η επανάληψη, με το Δημήτρη Καφαντάρη στο 49΄να δίνει το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους» κάνοντας το 0-1.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και αναζήτησαν το γκολ της ισοφάρισης και το πέτυχαν στο φινάλε με τον Αλατά, εκμεταλλευόμενοι κατά τον καλύτερο τρόπο και το αριθμητικό πλεονέκτημα μιας και στο 80΄αποβλήθηκε ο Πατρίκης.

ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιάφκας):

Παπαδημητρίου, Κουσιάς, Αλατάς, Μήτσιος, Κυρίτσης (70′ Στεργίου), Λιλολάρι, Παρλάτζας, Νταμπαλέτσιος (53′ Ντέκας), Γραμμένος Θ. (78′ Μπαντέλας), Ταστεμερίδης, Παπαναστασούλης (78′ Ζήκος).
ΑΜΠΕΛΙΑ (Φ. Πλίτσης-Κ. Ακρίβος):

Αθανασόπουλος, Πατρίκης, Μερτζανίδης Ηλ., Σουφχάρας, Κοτρώτσιος, Χριστοδούλου, Τσανάς, Ραπτοτάσιος (64′ Γκουντάρας), Βράκας (78′ Μαγγόλας), Καφαντάρης, Καρατζούκος (82′ Μερτζανίδης Φ.).



Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















