Στο ρελαντί… ο Φαλανιακός!!!

Στο ρελαντί… ο Φαλανιακός!!!
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το τοπικό ντέρμπι της Φαλάνης, ο Φαλανιακός μιας και συνέτριψε τον συντοπίτη Σμόλικα με το ευρύ 4-0 στο ουδέτερο γήπεδο της Γιάννουλης, παρουσία αρκετών φιλάθλων.

Τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς για τους «κιτρινόμαυρους» του Κώστα Νεμπεγλέρα και μάλιστα χωρίς να δεχθούν τέρμα, σε μια αναμέτρηση όπου πρόσφεραν απλόχερα γκολ και θέμα, πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση.

Στον αντίποδα το «λαβωμένο» από απουσίες συγκρότημα του Γιώργου Μάτου, κατέβαλλε φιλότιμη προσπάθεια αλλά δεν αρκούσε για να κοντράρει τον ανώτερο ποιοτικά Φαλανιακό.

Ηλία ρίχτο!!!
Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν γνωστές τις «άγριες» διαθέσεις τους από το ξεκίνημα καθώς μόλις στο 10΄ο Βασίλης Λόλας με προβολή μετά από προσπάθεια του Τσιάκου έκανε το 1-0.
Έξι λεπτά αργότερα το χτύπημα φάουλ του Μπλέντι απομάκρυνε με γροθιές σε κόρνερ ο Τάσης ενώ στο 22΄η κεφαλιά του Λόλα έφυγε λίγο άουτ.

Τελικά στο 26΄ο Ηλίας Πανταζής με μια «οβίδα» πέτυχε το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη.
Ο καταιγιστικός Φαλανιακός είχε άλλες τρεις καλές στιγμές για να σκοράρει με τους Λόλα (32΄), Πανταζή Η. (35΄από το χέρι του τερματοφύλακα η μπάλα βρήκε στο δοκάρι μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ) και Τσιάκο (44΄).

Χτύπησε… δις με κεφαλιές
Ιδανικά ξεκίνησε η επανάληψη για τους «κιτρινόμαυρους» με τον Βασίλη Λαϊο στο 52΄ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ιωαννίδη να κάνει το 3-0.

Στο 76΄ο Καραμπούζης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, στο 80΄ο Τάσης απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Μπλέντι και στο 82΄ο Βασίλης Λυγούρας με νέα κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μούτσα διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Όσο για τον Σμόλικα, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου με τον Πρισακάρου να προσπαθεί απελπιστικά μόνος αλλά μάταια…
Η διαιτησία

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης Γιώργος Φακής που είχε άξιους συμπαραστάτες τους Κώστα Στάικο και Θοδωρή Καραμπούλα.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Κ. Νεμπεγλέρας):

Αναστασίου, Καραμπούζης (75΄Μαριγκούδης), Γιαννακόπουλος, Λάϊος (59΄Πανταζής Γ.), Κολοβός Κ, Μπλέντι Σ., Μούτσα, Πανταζής Η. (46’ Ιωαννίδης Σεμπ.), Νάστας (59΄Λυγούρας Β.), Τσιάκος, Λόλας (71’ Καρακίτσιος).
ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Γ. Μάτος):

Τάσης, Μπλάντας, Χασιώτης, Περδίκης, Χριστακέας (54΄ Βράκας Ν.), Κόκκινος, Πρισακάρου, Χαζίζι, Ζιάρρας, Δάσσιος, Χοτάι (46′ Παραφέστας).
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















