«Ερυθρόλευκη» καταιγίδα ξέσπασε… στο Αβέρωφ!!!

«Ερυθρόλευκη» καταιγίδα ξέσπασε… στο Αβέρωφ!!!
PHOTO: Ιωάννης Ξανθόπουλος
Το νεανικό Αβέρωφ έκανε το λάθος να προηγηθεί με το γκολ του Ζήκου στο 18΄ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Δωτιέα Αγιάς, με τους «κόκκινους» να «αγριεύουν» στη συνέχεια, πετυχαίνοντας το σκορ της ημέρας με το εντυπωσιακό 8-1!!!
Ματς που δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική με το συγκρότημα των Τάσου Μπεριτζά-Κώστα Παπαρίζου να επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Αγιώτες ήταν ο ικανότατος επιθετικός Στέλιος Πατσιωτός ο οποίος σημείωσε αυθεντικό χατ τρικ στο α΄μέρος (30΄, 39΄, 45΄).

Από δύο γκολ πέτυχαν οι Φουκαλάς (53΄, 59΄) και Λεσάι (77΄, 90΄) ενώ σκόραρε και ο Δημολιός (27΄).
ΑΒΕΡΩΦ(Φ. Πλίτσης – Γ. Παπαντωνίου):

Μάνος (20′ λ.τ. Τζήκας), Τσούτσος (75′ λ.τ. Σδράλης), Σπανός (75′ Γκανάς), Γραμμένος, Παπαναστασούλης, Σπαρτής, Γκουγκουλιάς (75′ Ράπτης), Κανιούρας (50′ λ.τ. Αποστόλου), Ντέκας, Ζήκος, Μπέης.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τ. Μπεριτζάς – Κ. Παπαρίζος):

Μάλτζαρης (70′ Βουγιουρδής), Τσακάλι (76′ Κόκκινος), Μάνικος, Δημολιός, Γκατζούλης, Χατζής, Ντακούλας, Λεσάι, Πατσιωτός (46′ Φουκαλάς), Μπλατσέρης (46′ Μάντσε), Κορλός (46′ Μαλαχτάρης).
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















