Κάτι κινείται στο Μακρυχώρι…

Κάτι κινείται στο Μακρυχώρι…
Μπορεί άπαντες να διατηρούν σιγή ιχθύος όσον αφορά την επόμενη μέρα του Αετού Μακρυχωρίου, όμως ξεκίνησαν ήδη οι προεργασίες για τη μεγάλη αντεπίθεση των «κιτρινόμαυρων» στο ερασιτεχνικό στερέωμα.
Ένας φίλος από τα παλιά, ο Τάσος Βασιλειάδης (φωτό) που είχε ηγηθεί της ακαδημίας, φέρεται να κινεί τα νήματα, έχοντας έρθει σε επαφή με επιφανείς επιχειρηματίες της περιοχής προκειμένου να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.
Μάλιστα έπεσαν… στο τραπέζι και τα πρώτα ονόματα υποψήφιων προπονητών που θα καθίσουν στον πάγκο, με το τεχνικό δίδυμο των Βαγγέλη Μπρισίμη-Θοδωρή Εμμανουήλ να είναι ένα από αυτά, με τον τελευταίο να τον συνδέει και δυνατή φιλία με τον Αετό καθώς αγωνίσθηκε ως ποδοσφαιριστής πριν αρκετά χρόνια.
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















