Άρχισαν οι ανανεώσεις στον Κίσσαβο…

Άρχισαν οι ανανεώσεις στον Κίσσαβο…
Μετά την επιτυχημένη χοροεσπερίδα που πραγματοποίησε ο Κίσσαβος Συκουρίου, η διοίκηση του συλλόγου σε συνεργασία με τον νεαρό τεχνικό Αποστόλη Τσιανάκα, ανασκούμπωσαν τα μανίκια τους, ξεκινώντας τον σχεδιασμό της ομάδας.
Πρώτο μέλημα είναι η ανανέωση με τους παίκτες που τράβηξαν το κουπί που πέρασε και ήδη επτά έδωσαν τα χέρια για ανανέωση της συνεργασίας ενώ έπεται και συνέχεια.
Η ανακοίνωση:
«Ο ΣΦΑΝ Κίσσαβος ανακοινώνει την ανανέωση ποδοσφαιριστών, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια είναι βαρόμετρο στην ομάδα του Κισσάβου.
Πρόκειται για τους: Τζιούρα Κωνσταντίνο, Αγγέλη Δημήτρη, Κορδέλα Νίκο, Νεμπεγλέρα Άκη, Πλιάγκα Δημήτρη, Λανάρα Δημήτρη και Βελή Κωνσταντίνο. Σύντομα θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις, μιας και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη».
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















