Ο Νούσιας νέος τεχνικός στο Βλαχογιάννι…

Ο Νούσιας νέος τεχνικός στο Βλαχογιάννι…
Ο Χάρης Νούσιας είναι αυτός που θα καθοδηγήσει τη Δόξα Βλαχογιαννίου στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.
Διοίκηση και ο νέος τεχνικός έδωσαν τα χέρια για την έναρξη της συνεργασίας, με σκοπό να παρουσιάσουν μια Δόξα άκρως ανταγωνιστική με παιδιά από την ευρύτερη περιοχή.
Η ανακοίνωση:
«Η Δόξα Βλαχογιαννίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Χάρη Νούσια. Ο νεαρός τεχνικός είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και προσεχώς κάτοχος UEFA B. Εργάστηκε με επιτυχία στον Οικονόμο Τσαριτσάνης ως βοηθός προπονητή στην Γ εθνική, ενώ υπήρξε και προπονητής στην Αναγέννηση Ευαγγελισμού τις τρεις τελευταίες σεζόν. Η διοίκηση της ομάδας τον καλοσωρίζει στην οικογένεια της Δόξας και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του».
Η έναρξη προετοιμασίας έχει ορισθεί για τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στις 17:30 στο γήπεδο του Μεσοχωρίου μιας και στο γήπεδο του Βλαχογιαννίου, γίνονται εργασίες.
Τα φιλικά:
3/9: Δαμασιακός
10/9: Γόννοι
17/9: Δήμητρα Γιάννουλης
Τελευταία
- Η πρεμιέρα του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής…
- Παροχή μπαλών ποδοσφαίρου
- Κόντρα στην Αθήνα ’90 στην πρεμιέρα η ΑΕΛ Futsal…
- Νέα διοίκηση στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας…
- Απόφαση Ε.Δ/ΕΠΣΝ Λάρισας για Εξοδολόγια Φιλικών
- Ολυμπιακός Βόλου και Ρήγας Φεραίος στον δρόμο του Π.Ο.Ε και του Ηρακλή Λάρισας…
- Παρέμειναν οι στυλοβάτες στον Δαμασιακό…
- Νέα προσθήκη για τον Μαχητή…
- Εξαιρετική κίνηση για τη Δήμητρα Γιάννουλης…
- Δυναμώνει η επίθεση του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















