Η Πελασγιώτιδα παρουσίασε τα τμήματά της
Η Πελασγιώτιδα παρουσίασε τα τμήματά της
Η Πελασγιώτιδα δεν αρκείται μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα όπου τα πάει περίφημα, πανηγυρίζοντας μάλιστα την πανάξια άνοδο στην Α΄ΕΠΣΛ τη χρονιά που πέρασε αλλά έχει απλώσει τα δίχτυα της σε μπάσκετ και βόλεϊ.
Έτσι πριν λίγες μέρες στις αθλητικές εγκαταστάσεις «4-4-2 Football Park», πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση όλων των τμημάτων καθώς και των προπονητών που θα έχουν τις τύχες του κάθε τμήματος.
Η Πελασγιώτιδα είναι μια μεγάλη οικογένεια, έχει χαράξει τη δική της φιλοσοφία και πάνω σε αυτή πορεύονται όλα τα τμήματα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αργύρης Γκρίμπας (πρόεδρος), Νίκος Μαϊμάρης (αντιπρόεδρος), Ζωή Νάσιου (ταμίας), Αντώνης Τσακίρης και Αντώνης Ανδρέου (Υπεύθυνοι Τμήματος Μπάσκετ), Μιχάλης Κουπατσιάρας και Θωμάς Σταυροαθανασόπουλος (Υπεύθυνοι Ανδρικού Τμήματος Μπάσκετ).
Το τεχνικό τιμ:
Το τεχνικό τιμ στο ποδόσφαιρο απαρτίζεται από τους:
Κώστα Μπακατσή, Θανάση Κουτσαφτίκη, Κώστα Παπακωστούλη (νεοφερμένος), Διονύση Δάσσιο, Γιώργο Λούτσο και Μιχάλη Χώτο (προπονητής τερματοφυλάκων).
Το τεχνικό τιμ στο μπάσκετ απαρτίζεται από τους:
Νίκος Παπαϊωάννου και Βασίλη Προβόπουλο.
Το τεχνικό τιμ στο βόλεϊ απαρτίζεται από τις:
Μαρία Βελετάνη και Παναγιώτα Λελετζή.
Τελευταία
- Η πρεμιέρα του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής…
- Παροχή μπαλών ποδοσφαίρου
- Κόντρα στην Αθήνα ’90 στην πρεμιέρα η ΑΕΛ Futsal…
- Νέα διοίκηση στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας…
- Απόφαση Ε.Δ/ΕΠΣΝ Λάρισας για Εξοδολόγια Φιλικών
- Ολυμπιακός Βόλου και Ρήγας Φεραίος στον δρόμο του Π.Ο.Ε και του Ηρακλή Λάρισας…
- Παρέμειναν οι στυλοβάτες στον Δαμασιακό…
- Νέα προσθήκη για τον Μαχητή…
- Εξαιρετική κίνηση για τη Δήμητρα Γιάννουλης…
- Δυναμώνει η επίθεση του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















