Παρέμεινε και το "κανόνι" στον Οικονόμο Τσαριτσάνης
Παρέμεινε και το "κανόνι" στον Οικονόμο Τσαριτσάνης
Παρότι εντάχθηκε στην δύναμη του Οικονόμου Τσαριτσάνης μετά την Πρωτοχρονιά, κατάφερε σε διάστημα τεσσάρων μηνών να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ των "πρασίνων" πετυχαίνοντας γκολ κατά ριπάς και φθάνοντας στον συνολικό αριθμό των 18 τερμάτων κατά τους 24 αγώνες που έλαβε μέρος σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Ο λόγος, φυσικά, για τον 30χρονο επιθετικό Αλέξανδρο Τσούτσα, ο οποίος - έχοντας και τσαριτσανιώτικες ρίζες από την πλευρά της μητέρας του - αγαπήθηκε ιδιαίτερα στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" και αποθεώθηκε αλλεπάλληλες φορές, όταν πανηγύριζε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο.
Η σχέση των δύο πλευρών ήταν δεδομένο ότι θα ανανεωθεί και έτσι και την νέα χρονιά το γνώριμο "σκηνικό" αναμένεται να επαναληφθεί αρκετές φορές, με "υπαιτιότητα" του ενός εκ των τεσσάρων κορυφαίων σκόρερς του περυσινού πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας.
Ανανέωσε και το τυρναβίτικο ''δίδυμο''
Μετά την τετράδα των αρχηγών, σειρά στην διαδικασία ανανέωσης για τον Οικονόμο πήρε το τυρναβίτικο ποδοσφαιρικό ''δίδυμο'' που θα δώσει το ''παρών'' για μία ακόμη περίοδο στο ''Γεώργιος Μητσιμπόνας''.
* Με το ''αρχοντικό'' του στυλ, ο 31χρονος Μιχάλης Αυλογιάρης θα ηγηθεί και πάλι της αμυντικής γραμμής των ''πρασίνων''.Πέρυσι απουσίασε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων εκτός νομού για ένα διάστημα, με αποτέλεσμα να καταγράψει συνολικά 20 συμμετοχές.
* Ο 30χρονος μέσος Θεόδωρος Γανός ήλθε κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο προερχόμενος από την Ακαδημία Πλαταμώνα αλλά πρόλαβε να συμμετάσχει σε 22 αγώνες, πετυχαίνοντας παράλληλα 3 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, στο δεύτερο ποδοσφαιρικό του ''πέρασμα'' από την Τσαριτσάνη μετά την παρουσία του στην Γ' Εθνική το 2019.
Άρχισαν οι ανανεώσεις με τους αρχηγούς
Μετά την συγκρότηση σε σώμα, η διοίκηση του Χρήστου Μουλτσιά ξεκίνησε την διαδικασία ανανεώσεων συνεργασίας από τους αρχηγούς της ομάδας.
Έτσι, κατόπιν σύντομων αλλά ουσιαστικών συζητήσεων, συμφωνήθηκε ότι τα ''πράσινα'' θα φορούν κατά την νέα περίοδο:
* Ο 42χρονος τερματοφύλακας Παναγιώτης Νούσιας, ο οποίος - πέραν της αγωνιστικής προσφοράς - θα έχει καθοριστικό ρόλο στην βελτίωση και ανάδειξη των δύο ταλαντούχων νεαρών συμπαικτών του, του Νέστορα Δραχαλίβα και του Αλέξανδρου Μουλτσιά.Κατά την προηγούμενη περίοδο, ο εμβληματικός τερματοφύλακας κατέγραψε 24 συμμετοχές επί συνόλου 35 επισήμων αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
* Ο 29χρονος Δημήτρης Μπουμπουνάρας που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής και πέρυσι κατέγραψε 31 συμμετοχές.
* Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Ντούφας που συμμετείχε σε 30 αγώνες, ενώ πέτυχε και 4 γκολ.
* Ο 25χρονος μεσοαμυντικός Σέριαν (Τάσος) Μιφτάρι, ο οποίος ήταν ο πρώτος σε συμμετοχές λαμβάνοντας μέρος και στους 35 αγώνες της προηγούμενης περιόδου.
Επέστρεψε ο Αθανασούλης
Παράλληλα, ο Οικονόμος προχώρησε στην πρώτη μεταγραφή, εντάσσοντας και πάλι στην δύναμή του τον 33χρονο αμυντικό μέσο Ευθύμη Αθανασούλη που αγωνιζόταν πέρυσι στην ομάδα της γενέτειράς του, την Δόξα Βλαχογιαννίου.
Ο Αθανασούλης κατά την περίοδο 2021-2022 κατείχε το απόλυτο των συμμετοχών, αγωνιζόμενος και στα 30 παιχνίδια του Οικονόμου σε μία πρωταγωνιστική διαδρομή.
Τελευταία
- Μπαλαμώτης και σιγουρεύει τα άκρα το Καλοχώρι…
- Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση και έναρξη προετοιμασίας για τον Π.Ο.Ε
- Θα λάμψει ξανά ο Αστέρας Μελισσοχωρίου!
- Λείπει ο «ζογκλέρ»!
- «Σίρερ» από τα παλιά στην Ανάβρα!
- Καββαδίας… ο ορισμός του γκολτζή!
- Αίαντας Τυρνάβου σημαίνει ανάδειξη ταλέντων!
- Ταχύτητα στα άκρα του Μαχητή…
- Μπήκαν οι πρώτες βάσεις για τη νέα σεζόν στον Π.Ο.Ε…
- Η «Μπάρτσα» απέκτησε τον «Καντέ»!
















>
















