Και ο Σύλλογος Γυναικών "παίζει" στον Οικονόμο

Και ο Σύλλογος Γυναικών "παίζει" στον Οικονόμο
Η νέα φιλόδοξη προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος στον Οικονόμο δεν άφησε ασυγκίνητο κανένα στην Τσαριτσάνη, ενώ σημαντικό είναι - ανέκαθεν - και το ενδιαφέρον των γυναικών φιλάθλων των «πρασίνων».
Επισημοποιώντας την στήριξη και συμμετοχή του στην όλη προσπάθεια, ο Σύλλογος Γυναικών Τσαριτσάνης προσέφερε αθλητικό υλικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα και δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του, η οποία θα εκδηλώνεται σε όλους τους αγώνες, κάνοντας την αρχή στο νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στον Αχιλλέα Φαρσάλων.
Από την πλευρά της, η διοίκηση του Οικονόμου εξέδωσε την ακόλουθη σχετική ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Τσαριτσάνης "Οικονόμος Εξ Οικονόμων" ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Γυναικών Τσαριτσάνης για την προσφορά αθλητικού υλικού στην ομάδα μας. Η συνεργασία μεταξύ των συλλόγων της Τσαριτσάνης βοηθά στην προβολή και ανάδειξη του χωριού μας μέσα από τις ποικίλες δράσεις του κάθε συλλόγου».
Τελευταία
- Μπαλαμώτης και σιγουρεύει τα άκρα το Καλοχώρι…
- Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση και έναρξη προετοιμασίας για τον Π.Ο.Ε
- Θα λάμψει ξανά ο Αστέρας Μελισσοχωρίου!
- Λείπει ο «ζογκλέρ»!
- «Σίρερ» από τα παλιά στην Ανάβρα!
- Καββαδίας… ο ορισμός του γκολτζή!
- Αίαντας Τυρνάβου σημαίνει ανάδειξη ταλέντων!
- Ταχύτητα στα άκρα του Μαχητή…
- Μπήκαν οι πρώτες βάσεις για τη νέα σεζόν στον Π.Ο.Ε…
- Η «Μπάρτσα» απέκτησε τον «Καντέ»!
















>
















