Νικηφόρο πέρασμα του Ηρακλή Λάρισας…

Νικηφόρο πέρασμα του Ηρακλή Λάρισας…
Νικηφόρο πέρασμα από το Δαμάσι πραγματοποίησε ο Ηρακλής Λάρισας καθώς επικράτησε της τοπικής ομάδας με 2-0 και ρέφαρε κατά τον καλύτερο τρόπο την απώλεια της περασμένης αγωνιστικής.
Ο Γαργάλας ήταν αυτός που στο 21΄έδωσε το προβάδισμα στους «κυανόλευκους» και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Παυλίδης «σφράγισε» τη νίκη της λαρισινής ομάδας, προσθέτοντας εκτός από πόντους αλλά και μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό τους.
Από τη μεριά τους οι Δαμασιώτες αν και προσπάθησαν, δεν κατάφεραν να αποφύγουν το μοιραίο, παραμένοντας χαμηλά στη βαθμολογία.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Α. Ευαγγέλου): Νικολακούλης (35 λ.τ. Τσιάλτας Στ.), Οικονόμου, Μπακαΐμης, Μουσιάρης Θ., Λέτσιος Στ., Παπαθανασίου, Τσατσελάρι, Καρακάνος, Τσάτσος, Δεληχάς, Κοτρώτσιος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Ντάτσι, Μαξακούλη (90΄Δάσκαλος), Αναγνώστου, Δραγατσίκης, Παϊτερης (90΄Δρόσος), Πατσιατζής (46΄Καμέας), Παυλίδης (75Κούρτης), Γαργάλας, Ζαχαρούλης, Βέλλας (10΄λ.τ Παπαστόγιας), Ράμα.
Τελευταία
- Μπαλαμώτης και σιγουρεύει τα άκρα το Καλοχώρι…
- Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση και έναρξη προετοιμασίας για τον Π.Ο.Ε
- Θα λάμψει ξανά ο Αστέρας Μελισσοχωρίου!
- Λείπει ο «ζογκλέρ»!
- «Σίρερ» από τα παλιά στην Ανάβρα!
- Καββαδίας… ο ορισμός του γκολτζή!
- Αίαντας Τυρνάβου σημαίνει ανάδειξη ταλέντων!
- Ταχύτητα στα άκρα του Μαχητή…
- Μπήκαν οι πρώτες βάσεις για τη νέα σεζόν στον Π.Ο.Ε…
- Η «Μπάρτσα» απέκτησε τον «Καντέ»!
















>
















