Ad Here
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
13 Ιανουάριος 2024

Στα «πράσινα» Λαζαρίδης και Σταμάτης…

Προβολές: 289

alt

Στα «πράσινα» Λαζαρίδης και Σταμάτης…

Με δύο νέες προσθήκες ενισχύθηκε το έμψυχο υλικό του Οικονόμου Τσαριτσάνης, εν όψει της απαιτητικής συνέχειας του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου.

Στο δυναμικό των "πρασίνων" εντάχθηκαν επίσημα (μετείχαν, πάντως, επί αρκετές ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας) ο 23χρονος μέσος Ηλίας Λαζαρίδης (παλαιότερα παίκτης του ΠΟ Ελασσόνας), ο οποίος αγωνιζόταν στον Ήφαιστο Βρονταμά (ομάδα Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Λακωνίας) και ο 22χρονος επιθετικός Αλέξανδρος Σταμάτης, που ανήκε στον Μαγνησιακό με τον οποίο κατέγραψε 6 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα Γ' Εθνικής.

alt

Ήδη, τα δελτία των δύο ποδοσφαιριστών έχουν εκδοθεί, οπότε ενδέχεται να περιληφθούν στην 20άδα του αυριανού αγώνα του Οικονόμου στο Αργυροπούλι.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt