Ad Here
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
31 Μάρτιος 2012

Ο Δωτιέας έχει μεγάλη καρδιά…

Προβολές: 1456

alt

Ο Δωτιέας έχει μεγάλη καρδιά…

Αν και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τον πρωτοπόρο Δωτιέα Αγιάς μιας και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 28΄με το χτύπημα φάουλ του Λούγκου, στην επανάληψη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και κατάφερε να φτάσει στη μεγάλη νίκη με 3-1 κόντρα στον Φιλοκτήτη.

Και από τη στιγμή που οι παίκτες των Γιάννη Μπουρνάκα-Βασίλη Μπακογιάννη πέρασαν από την δύσκολη αυτή έδρα, συνάμα έκαναν το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρωτιάς.

Το γήπεδο «Σταύρος Τσιάπανος» το οποίο γνώρισε μεγάλες στιγμές καθώς περίπου 700 φίλαθλοι παρακολούθησαν το γειτονικό αυτό ντέρμπι.
Ο Γιάννης Βαϊτσης ήταν αυτός που στο 49΄έφερε το ματς στα ίσια και στο 81΄ο Βαγγέλης Τζιόλας πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή κάνοντας το 1-2. Στην εκπνοή του αγώνα ο Σούλης Σιμούλης διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Οι νικητές είχαν και δοκάρι στο 43΄πρώτα με τον Ρέντζα και στη συνέχεια της φάσης με τον Βαϊτση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βαλιώτης Αντ. με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούλα και Νίκζα.

ΜΕΛΙΒΟΙΑ (Μ. Ζιάκας): Καρακώστας, Ζυγοροδήμος, Πλατσάς, Μαλαχτάρης, Πενίκης, Σουλιώτης (85΄Τσάκε), Σιμψιρής, Λούγκος, Νούσιος (46΄Παπαχρήστος), Παυλόπουλος, Λίταινας.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Γ. Μπουρνάκας-Β. Μπακογιάννης): Γιολδάσης, Τσακάλι, Μπάγκας (81΄Μάντζας), Ρέντζας, Βερβέρης, Αθανασίου, Βαϊτσης, Γεωργούλας, Τζιόλας, Ρέψης (88΄ Παντελιάδης), Καλόγηρος (71΄Σιμούλης).


ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ    0

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ    2

Ο Απόλλων Λάρισας πέρασε νικηφόρα και από τη Γιάννουλη επικρατώντας της τοπικής Δήμητρας με 2-0 και διεύρυνε το αήττητο σερί στις πέντε αγωνιστικές.
Οι «κυανόλευκοι» εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο στο α΄μέρος και στο 35΄ο Αλέξης Μπέης έκανε το 1-0 και στο 43΄ο Πάρης Μπόντε διπλασίασε τα τέρματα του Απόλλωνα με το 2-0 να είναι και το τελικο σκορ μιας και δεν άλλαξε κάτι στην επανάληψη.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Β. Νάρης): Μαστοροδήμος, Μπουλμέτης, Νεστορίδης, Κουμπούρας, Κοντοδήμος, Κουρούτσαλης (72΄Κοψαχείλης), Θώμος, Πάσος (55΄Παπαδημητρίου), Μπαμπάλης, Λιούσκας, Δαούλας (80΄Γκαλγκανόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ζ. Μπάμποβιτς): Φαρμάκας, Παππάς, Μπαλαμώτης, Κόλα, Εμμανουήλ Αντ., Εμμανουήλ Θ., Μπέης, Μπάρδας (75΄Παπαδήμος), Αντωνόπουλος, Μπόντε, Καρβούνης (65΄Μαχαίρας).

ΠΑΕΔ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ    1

ΤΕΡΨΙΘΕΑ    5

Με επιβλητικό τρόπο πέρασε ο Μαχητής Τερψιθέας από την έδρα του Πλατυκάμπου επικρατώντας με 5-1 και συνεχίζει να κυνηγάει τον πρωτοπόρο Δωτιέα καθώς απέχει μόλις δύο πόντους από την κορυφή.
Μόλις στο 2΄ο Γιώργος Μάτος έκανε το 0-1 και δύο λεπτά αργότερα η ΠΑΕΔ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με πέναλτι, φάση στην οποία και αποβλήθηκε ο Χρόνης.

Στο 12΄ο Θοδωρής Μολάς με δυνατό χτύπημα φάουλ έκανε το 1-2 και δέκα λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Πεζής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3. Στην επανάληψη ακολούθησαν δύο ακόμη τέρματα από τους «κυανόλευκους» με τον Γιάννη Γκρέτση στο 75΄να γράφει το 1-4 και το τελικό 1-5 διαμόρφωσε στο 80΄ο παίκτης που άνοιξε το σκορ, ο Μάτος.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Κ. Τσιουτσιούμης-Γ. Καφφές): Βακουφτσής, Βεργής, Κακαζούκης, Χασιώτης, Χρόνης, Μπόλος, Τσένος (65΄Μάρκου Δ.), Μολάς, Πεζής (82΄Τσιτουρτζής), Μάτος, Μάρκου Κ. (46΄Γκρέτσης).


ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ    2

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.    5

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Αχιλλέας Φαρσάλων πέρασε νικηφόρα από την Κρανιά επικρατώντας του τοπικού Δευκαλίωνα με 5-2.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κιτρινόμαυρους» αναδείχθηκε ο Άλκης Νικούλης ο οποίος πέτυχε χατ τρικ (13΄, 50΄, 72΄) ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Στεργίου (18΄, 30΄). Για τον Δευκαλίωνα τα γκολ πέτυχαν οι Σαπάκος 60΄και Σκάντζος 67΄.

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ (Ν. Βουγιατζής): Κατσαβός, Σαπάκος, Κοντοτάσιος Σ. (46΄Σοφός), Λυκοκώστας Τρικάλης, Κρουσταλάκης, Μπατσίλας, Ράμος, Σκάντζος (60΄Δαγκλής), Κοντοτάσιος Δ., Γαλάνης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ. (Μ. Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσοκέρας, Νικούλης, Ζαφειρούλης (55΄Μπένος), Τσιανάκας, Ανδρεόπουλος (60΄Χρυσακόπουλος), Θανόπουλος, Στεργίου, Γκατζόγιας, Παλιούρας (75΄Εσερμπέκογλου), Αντωνιάδης, Αετόπουλος. 

ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ    4

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ    0

Ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα βρέθηκε η ΑΕΔ Νίκαιας η οποία συνέτριψε τον Φαλανιακό με το ευρύ 4-0.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 43΄με τον Δημήτρη Κουτσώνα και στο 61΄ο Κανάκης πέτυχε το 2-0. Στη συνέχεια ο Κανάκης ανέλαβε δράση δημιουργού, με τον Ορέστη Γαρυφαλλόπουλο να σκοράρει δις στο 73΄ και 80΄.
ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ (Χ. Καπελιάνης-Γ. Καμάκας): Μαγαζιώτης, Γκουντρουμπής, Ψαρούλης, Γεωργόπουλος, Χονδρονάσιος, Μπακαρτζής, Κουτσώνας (60΄Σούλη), Βακαλάς (65΄Γαρυφαλλόπουλος), Κανάκης, Τρανταφυλλόπουλος, Μπούκας (75΄Ραμάι).



Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt