Έσωσε την παρτίδα ο Πασσιάς…

Έσωσε την παρτίδα ο Πασσιάς…
Χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Γρηγόρης Πασσιάς στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Απόλλων Λάρισας έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του από το Δασοχώρι στο ισόπαλο 1-1 με τον Φαλανιακό.
Μετά από ένα στείρο α΄μέρος, ο Φαλανιακός που εμφανίστηκε και πάλι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 64΄με τον Ντάνιελ Σάρρα, είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει εκ νέου αλλά η μπάλα τον τιμώρησε… όπως το ματς της πρεμιέρας με τους Γόννους, με τον Πασσιά να σώζει την παρτίδα για τους «κυανόλευκους» που είχαν τις δικές τους καλές στιγμές.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας): Μέκρας, Κακαζούκης, Πανταζής Γ., Στάμος, Κυρίτσης, Αλιάι, Γκουντρουμπής, Σάρρα, Ντιντής, Ντανίκας, Ιωαννίδης.
Έπαιξαν και οι: Μπλάνας, Πανταζής Η., Κουτσούκης και Αλατάς.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τ. Βενέτης): Φαρμάκας, Λάιος (70΄Γάτσιος), Γκουγκίδης (80΄Μαξακούλη), Καραμπίνας, Γερεντές Γ., Σιάτρας, Τσαπατόρης, Τσούτσας (70΄Βέλα), Αθανασιάδης (60΄Γερεντές Θ.), Γιασιάς (60΄Σταθάκος), Πασσιάς.
Τελευταία
- Μπαλαμώτης και σιγουρεύει τα άκρα το Καλοχώρι…
- Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση και έναρξη προετοιμασίας για τον Π.Ο.Ε
- Θα λάμψει ξανά ο Αστέρας Μελισσοχωρίου!
- Λείπει ο «ζογκλέρ»!
- «Σίρερ» από τα παλιά στην Ανάβρα!
- Καββαδίας… ο ορισμός του γκολτζή!
- Αίαντας Τυρνάβου σημαίνει ανάδειξη ταλέντων!
- Ταχύτητα στα άκρα του Μαχητή…
- Μπήκαν οι πρώτες βάσεις για τη νέα σεζόν στον Π.Ο.Ε…
- Η «Μπάρτσα» απέκτησε τον «Καντέ»!
















>
















