Μίλησε… στην επανάληψη ο Δαμασιακός

Μίλησε… στην επανάληψη ο Δαμασιακός
Σημαντική εκτός έδρας επιτυχία σημείωσε ο Δαμασιακός καθώς πέρασε νικηφόρα από τους Γόννους, κερδίζοντας τον τοπικό Όλυμπο με 2-1 και αναρριχήθηκε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.
Σε ένα παιχνίδι όπου μετά από ένα άσφαιρο α΄μέρος, η επανάληψη πήρε μια «άγρια» ομορφιά με τον Δαμασιακό που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 60΄λόγω της αποβολής του Φακίτσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κατάφερε στο 70΄να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Κώστα Τσάτσο μετά από έξοχη πάσα του Τσατσελάρι κάνοντας το 0-1.
Λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα, ο Λέτσιος πέτυχε το 0-2 και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τσιάκος έγραψε το τελικό 1-1.
ΓΟΝΝΟΙ (Δ. Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Μπούμπουλης Αθ., Γκαραβέλας, Γουγουλιάς, Αλεξίου, Μπούμπουλης Β., Σερίφης (70΄Γιαννακόπουλος), Κολτσίδας (60΄Αλεξανδρής), Κωστούλας, Κυρίτσης, Τσιάκος.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Φακίτσας): Γεωργούλας, Τέγος, Φορτούνας, Λέτσιος, Κανής (65΄Τσιάλτας), Ανδρέου, Βίδρας, Τσάτσος Δεληχάς, Τσατσελάρι, Νταμπαλέτσιος (30΄λ.τ Φακίτσας).
Τελευταία
- Μπαλαμώτης και σιγουρεύει τα άκρα το Καλοχώρι…
- Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση και έναρξη προετοιμασίας για τον Π.Ο.Ε
- Θα λάμψει ξανά ο Αστέρας Μελισσοχωρίου!
- Λείπει ο «ζογκλέρ»!
- «Σίρερ» από τα παλιά στην Ανάβρα!
- Καββαδίας… ο ορισμός του γκολτζή!
- Αίαντας Τυρνάβου σημαίνει ανάδειξη ταλέντων!
- Ταχύτητα στα άκρα του Μαχητή…
- Μπήκαν οι πρώτες βάσεις για τη νέα σεζόν στον Π.Ο.Ε…
- Η «Μπάρτσα» απέκτησε τον «Καντέ»!
















>
















