…από την άσπρη βούλα η Δήμητρα Γιάννουλης

…από την άσπρη βούλα η Δήμητρα Γιάννουλης
Με δύο εύστοχα χτυπήματα πέναλτι στην επανάληψη, η Δήμητρα Γιάννουλης κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη με 2-1 απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας.
Νίκη που έφερε και πάλι τους «πράσινους» στην κορυφή της βαθμολογίας κόντρα σε έναν Απόλλωνα που πάλεψε με τη σειρά του.
Ο Σταθάκος ήταν αυτός που στο 50΄έκανε το 0-1 αλλά η απάντηση της Δήμητρας ήταν άμεση και στο 53΄ο Πάρης Χριστώνης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (το κέρδισε ο Δαούλας) έφερε το ματς στα ίσια.
Και στο 74΄ο Μάριος Καρέλας εύστοχος από την άσπρη βούλα (καταλογίστηκε σε χέρι αμυντικού), διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Κ. Μπακατσής): Δραχαλίβας, Σέντζας, Μπλιάμπλιας (78΄Πατσής), Κουρούτσαλης, Δάσσιος Ι., Δάσσιος Δ., Δαούλας (55΄Μπαμπάλης), Καλογιάννης (91΄Γκανάβας), Χατζηλιόντας, Καρέλας, Χριστώνης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τ. Βενέτης): Σκάρλος, Γερεντές, Νικολακούλης, Λάϊος, Γκουγκίδης (70’ Μαριγκούδης), Μάνικος (80’ Μπόρος), Σιάτρας (60’ Αθανασιάδης), Σταθάκος (70’ Τσούτσας), Τσαπατόρης (80’ Βέλας), Πασσιάς, Βλησσαρούλης.
Τελευταία
- Μπαλαμώτης και σιγουρεύει τα άκρα το Καλοχώρι…
- Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση και έναρξη προετοιμασίας για τον Π.Ο.Ε
- Θα λάμψει ξανά ο Αστέρας Μελισσοχωρίου!
- Λείπει ο «ζογκλέρ»!
- «Σίρερ» από τα παλιά στην Ανάβρα!
- Καββαδίας… ο ορισμός του γκολτζή!
- Αίαντας Τυρνάβου σημαίνει ανάδειξη ταλέντων!
- Ταχύτητα στα άκρα του Μαχητή…
- Μπήκαν οι πρώτες βάσεις για τη νέα σεζόν στον Π.Ο.Ε…
- Η «Μπάρτσα» απέκτησε τον «Καντέ»!
















>
















