«Οφείλουμε να πετύχουμε το απόλυτο…»

«Οφείλουμε να πετύχουμε το απόλυτο…»
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Μετά το πατατράκ στο Βλαχογιάννι όπου γνώρισε οδυνηρή ήττα που ίσως του στοιχίσει στο φινάλε, ο Μαχητής Τερψιθέας έδειξε χαρακτήρα και επέστρεψε στις νίκες με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας, παραμένοντας έτσι σε απόσταση βολής από την κορυφή.
Οι «κυανόλευκοι» των Κώστα Τσιουτσιούμη-Γιώργου Καφφέ παρουσίασαν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση. Βέβαια το -3 από την κορυφή τους γεμίζει με ακόμη μεγαλύτερο άγχος μιας και θα πρέπει να πετύχουν το απόλυτο στα δύο εναπομείναντα ματς με Αχιλλέα Φαρσάλων εκτός έδρας και Φαλανιακό εντός.
Ένας από τους παίκτες που πρωταγωνίστησε και πάλι στη νίκη επί του Απόλλωνα κι ας μην σκόραρε αλλά έκανε όλη τη «βρώμικη» δουλειά, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Γιώργος Μάτος με 22 γκολ δήλωσε:
«Για εμάς η νίκη αποτελούσε μονόδρομο μετά το στραβοπάτημα μέσα στο Βλαχογιάννι, θέλαμε πάρα πολύ τους βαθμούς της νίκης και το δείξαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο κιόλας λεπτό.
Δυστυχώς όμως έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, η υπόθεση πρωτιά δεν εξαρτάται πλέον από τις δικές μας διαθέσεις, με τον Δωτιέα Αγιάς να έχει τον πρώτο λόγο. Αυτό που απομένει είναι να πετύχουμε το απόλυτο στα δύο εναπομείναντα ματς και θα περιμένουμε…».
-Την Τρίτη σας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Ποια η εκτίμηση σου;
-Κάθε ματς παρουσιάζει μεγάλο βαθμό δυσκολίας μιας και κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα. Και στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα αν και είναι βαθμολογικά αδιάφορος, θα πρέπει να δείξουμε τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα έτσι ώστε να φτάσουμε στη νίκη που είναι και ο μοναδικός στόχος.
-Και όσο για την δική σου αγωνιστική παρουσία καθώς παρουσιάζεσαι εξαιρετικός κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο σκοράροντας 22 φορές;
-Δουλειά μου είναι να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα μου να φτάνει στα επιθυμητά αποτελέσματα. Σίγουρα νιώθω ικανοποίηση για την παρουσία μου αλλά για μένα πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα…
Τελευταία
- Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ…
- Ξεχωρίζει το “el falanico” , μεγάλο ματς και στο Συκούριο…
- Δράση σε 2ο και 3ο όμιλο στη Γ΄ΕΠΣΛ…
- Ντέρμπι σε Τερψιθέα και Αρμένιο…
- Λαρισινή μονομαχία στη Νεάπολη…
- Να κάνει “restart” θα επιδιώξει η ΑΕΛ Futsal…
- Το πρόγραμμα του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ…
- Στυλοβάτης… στην άμυνα του Φαλανιακού
- Επιστροφή «Νίνη» στη Γιάννουλη…
- Από την Ακαδημία Ολύμπικ, στον δρόμο της καταξίωσης…
















>
















