Μεγάλο «διπλό» για τους Γόννους…

Μεγάλο «διπλό» για τους Γόννους…
Σημαντικό «διπλό» στη μάχη της σωτηρίας πανηγύρισε ο Όλυμπος Γόννων μιας και επικράτησε εκτός έδρας του Δαμασιακού με 3-2.
Σε μια αναμέτρηση με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τους παίκτες του Δημήτρη Κωστή να μπαίνουν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο, σημειώνοντας δύο γκολ στο ξεκίνημα με τους Γκατζούλη (2΄) και Κωστούλα (23΄).
Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Τσάτσος μείωσε σε 1-2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς αλλά στο 67΄ο Καρβούνης, έδωσε και πάλι «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.
Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στο 75΄ο Τσιάλτας, με τους Δαμασιώτες που πίεσαν στο φινάλε, να έχουν δοκάρι με τον Τσούτσα.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Γεωργούλας, Σκόμπας, Μουσιάρης Θ., Οικονόμου (28' λ.τ. Τσούτσας), Τσιάλτας, Tσάτσος Κ. Καρακάνος, Λέτσιος, Μουσιάρης Δ., Τσάτσος Γ., Δεληχάς(69' Τσατσελάρι)
ΓΟΝΝΟΙ (Δ. Κωστής): Παπαζήσης, Χατζούλης (64' Κακούσιος), Αλεξίου, Ράπτης, Γκαραβέλας, Μπούμπουλης, Γκατζούλης (90' Αλεξόπουλος), Κυριάκος, Καρβούνης (84' Κολτσίδας), Σερίφης, Κωστούλας(46' λ.τ Κυρίτσης)
Αφιερωμένη στον Παναγιώτη…
Η διοίκηση, ο προπονητής, οι ποδοσφαιριστές και σύσσωμη η οικογένεια του Ολύμπου Γόννων αφιερώνει την σημερινή νίκη κόντρα στον Δαμασιακό στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Παναγιώτη Πέππα ο οποίος «έχασε» τον αγαπημένο του πατέρα και εύχονται δύναμη και κουράγιο σε μια τόσο δύσκολη στιγμή στον ίδιο και τους οικείους του.
Τελευταία
- Νέα πρόκληση για τον «καπιτάνο»!
- O Σεβαστός στον πάγκο της Α.E. Αραδοσιβίων…
- Και οι ανανεώσεις καλά κρατούν στο Δαμάσι…
- Μέχρι 14 Αυγούστου οι δηλώσεις για το τουρνουά ποδοσφαίρου «Δ. ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ – Δ.ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ»
- Πήρε Φακίτσα, ανανέωσε ο Ψαρούλης…
- Χορεύει… ο Θερμαϊκός Στομίου
- Το ευχαριστώ του Μητροτάσιου…
- Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον Δωτιέα Αγιάς…
- Επέστρεψαν γεμάτοι εμπειρίες οι «μικροί» της ΑΕΛ
- Μπαλαμώτης και σιγουρεύει τα άκρα το Καλοχώρι…
















>
















