«Δέσιμο και δουλειά μας έδωσαν το πρωτάθλημα…»

«Δέσιμο και δουλειά μας έδωσαν το πρωτάθλημα…»
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Με συνοπτικές διαδικασίες ο Δωτιέας Αγιάς ξεπέρασε το εμπόδιο του Αετού Μακρυχωρίου και εξασφάλισε και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΛ μια αγωνιστική πριν το φινάλε.
Ένα αν μη τι άλλο σημαντικό επίτευγμα με τους Αγιώτες να πανηγυρίζουν ξανά μετά από 27 χρόνια (τελευταία φορά που είχαν πανηγυρίσει πρωτάθλημα και άνοδο στη Δ΄Εθνική ήταν την περίοδο 1984-85΄).
Φυσικά και τα πανηγύρια δεν έχουν κοπάσει ακόμα, με τον έμπειρο τεχνικό Γιάννη Μπουρνάκα και τον στενό του συνεργάτη Βασίλη Μπακογιάννη σε συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές και μέσα από συλλογική προσπάθεια, κατόρθωσαν να πετύχουν κάτι μοναδικό, σε μια διαδρομή όπου σε καμία περίπτωση ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα.
Κι όμως οι «κόκκινοι» κατάφεραν να διατηρηθούν στην κορυφή από τη στιγμή που ανέβηκαν μέχρι το τέλος και τους αξίζουν πολλά εύσημα.
Ένας από τους αφανείς ήρωες της όλης αυτής προσπάθειας ήταν και ο Βασίλης Μπακογιάννης ο οποίος στα πρώτα του προπονητικά βήματα, στο πλευρό του Γιάννη Μπουρνάκα έδωσε τα διαπιστευτήρια του, ένας άνθρωπος με χαμηλό προφίλ που έδωσε πολλά και έχει ακόμα πολλά να δώσει στον χώρο. Ο ίδιος έκανε τον δικό του απολογισμό για την τεράστια αυτή επιτυχία:
«Πραγματικά αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές της τεράστιας αυτής επιτυχίας. Από το ξεκίνημα του καλοκαιρού, βάλαμε ως στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα, δεν απογοητευτήκαμε σε κανένα χρονικό σημείο ακόμα και όταν η ομάδα δεν ήταν στα καλύτερα της αλλά αντίθετα κάθε ατυχία και αδικία μιας πείσμωνε και μας έκανε ακόμα πιο δυνατούς».
-Που πιστεύεις κρίθηκε ο τίτλος αυτός;
-Θεωρώ πως δείξαμε ένα σταθερό και ανταγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος, ήμασταν προσηλωμένοι στον στόχο, ήμασταν «δεμένοι» ως σύνολο και γενικότερα σαν ομάδα στα αποδυτήρια και αυτό ήταν και το «κλειδί» της επιτυχίας. Φυσικά και το πρωτάθλημα κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, με ομάδες που διέθεταν αξιόλογα ρόστερ και αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία μας αυτή.
-Τα βάσανα δεν σταματάνε εδώ για εσάς μιας και την Κυριακή 20 Μαϊου ξεκινάνε οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Δ΄Εθνική. Ποια η εκτίμηση σου;
Από τη στιγμή που ο πρώτος στόχος επετεύχθη, καλούμαστε τώρα να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια και να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Η ομάδα έχει αποδείξει πως έχει μεγάλες δυνατότητες και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας έτσι ώστε να είμαστε μια από τις δύο ομάδες που θα πανηγυρίσουν στις 6 Ιουνίου…
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















