Με Τσιανάκα αλλά και «βαριά χαρτιά» ο Κίσσαβος…

Με Τσιανάκα αλλά και «βαριά χαρτιά» ο Κίσσαβος…
Ο Αποστόλης Τσιανάκας θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας που θα κάνει ο Κίσσαβος Συκουρίου στο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας μιας και έδωσε τα χέρια για ανανέωση της συνεργασίας με τη διοίκηση του συλλόγου.
Ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις και θέλει να βάλει και πάλι τις δικές του πινελιές.
Η ανακοίνωση για Τσιανάκα:
«Ο ΣΦΑΝ Κίσσαβος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Απόστολο Τσιανάκα.
Ευχόμαστε στον Απόστολο πρωτίστως υγεία, προσωπική και οικογενειακή και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».
…έμειναν και τα «βαριά χαρτιά»!
Μπλέντι Μούτσα, Βασίλης Λάιος, Ηλίας Καραγιάννης και Θανάσης Αργύρης που τράβηξαν το κουπί τη χρονιά που πέρασε, θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους «κιτρινόμαυρους».
Η ανακοίνωση για παίκτες:
«Ο ΣΦΑΝ Κίσσαβος ανακοινώνει την ανανέωση και για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά με τους ποδοσφαιριστές Μπλέντι Μούτσα,Λάιο Βασίλειο, Καραγιάννη Ηλία και Αργύρη Αθανάσιο.
Πρόκειται για ποδοσφαιριστές οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα στην επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά που μας πέρασε.
Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές μας υγεία στους ίδιους και τις οικογένειές τους και να συνεχίσουν τις επιτυχίες με την ομάδα μας».
Τελευταία
- Νέα πρόκληση για τον «καπιτάνο»!
- O Σεβαστός στον πάγκο της Α.E. Αραδοσιβίων…
- Και οι ανανεώσεις καλά κρατούν στο Δαμάσι…
- Μέχρι 14 Αυγούστου οι δηλώσεις για το τουρνουά ποδοσφαίρου «Δ. ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ – Δ.ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ»
- Πήρε Φακίτσα, ανανέωσε ο Ψαρούλης…
- Χορεύει… ο Θερμαϊκός Στομίου
- Το ευχαριστώ του Μητροτάσιου…
- Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον Δωτιέα Αγιάς…
- Επέστρεψαν γεμάτοι εμπειρίες οι «μικροί» της ΑΕΛ
- Μπαλαμώτης και σιγουρεύει τα άκρα το Καλοχώρι…
















>
















