Έβαλε... μπόι στην εστία ο Σμόλικας

Έβαλε... μπόι στην εστία ο Σμόλικας
Η διοίκηση του Σμόλικα προχώρησε σε μια ακόμη κίνηση ουσίας μιας και απέκτησε τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο πορτιέρο, Ζήση Τζιγκούρα ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στους Ατρόμητους και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.
Η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Σμόλικα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του νεαρού τερματοφύλακα Ζήση Τζιγκούρα από την Ακαδημία Ατρόμητοι. Ο Ζήσης την περασμένη σεζόν ήταν μέλος της μικτής κ 16 της ΕΠΣ Λάρισας η οποία κατέλαβε την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και έρχεται στην ομάδα μας με τις καλύτερες συστάσεις από τον προπονητή μας Νίκο Φώλλα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ακαδημία Ατρόμητοι και τον Θοδωρή Βουτυρίτσα για την εξέλιξη της μεταγραφής. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!».
Τελευταία
- Νέα πρόκληση για τον «καπιτάνο»!
- O Σεβαστός στον πάγκο της Α.E. Αραδοσιβίων…
- Και οι ανανεώσεις καλά κρατούν στο Δαμάσι…
- Μέχρι 14 Αυγούστου οι δηλώσεις για το τουρνουά ποδοσφαίρου «Δ. ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ – Δ.ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ»
- Πήρε Φακίτσα, ανανέωσε ο Ψαρούλης…
- Χορεύει… ο Θερμαϊκός Στομίου
- Το ευχαριστώ του Μητροτάσιου…
- Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον Δωτιέα Αγιάς…
- Επέστρεψαν γεμάτοι εμπειρίες οι «μικροί» της ΑΕΛ
- Μπαλαμώτης και σιγουρεύει τα άκρα το Καλοχώρι…
















>
















