Εντάχθηκε στον Οικονόμο ο Μάριος Κατής

Εντάχθηκε στον Οικονόμο ο Μάριος Κατής
Την "ομάδα" των τερματοφυλάκων του ολοκλήρωσε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, εντάσσοντας στην δύναμή του τον 30χρονο Αρτέμιο-Μάριο Κατή, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι τώρα στην ΑΠΟΕΛ.
Το νέο απόκτημα των "πρασίνων" προέρχεται από μία πολύ καλή παρουσία με τα χρώματα της προηγουμένης ομάδας του, η οποία διέγραψε πρωταγωνιστική πορεία στον 1ο όμιλο της Β' Κατηγορίας της ΕΠΣ Ν.Λάρισας τερματίζοντας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Κατής ενσωματώθηκε ήδη στην προετοιμασία της νέας του ομάδας και ξεκίνησε να μετέχει και στο ειδικότερο προπονητικό πρόγραμμα της θέσης του, το οποίο εκπονεί και εφαρμόζει ο Παναγιώτης Νούσιας, με την συμμετοχή των τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας αλλά και αυτών που διακρίθηκαν στα τμήματα υποδομής.
Τελευταία
- Νέα πρόκληση για τον «καπιτάνο»!
- O Σεβαστός στον πάγκο της Α.E. Αραδοσιβίων…
- Και οι ανανεώσεις καλά κρατούν στο Δαμάσι…
- Μέχρι 14 Αυγούστου οι δηλώσεις για το τουρνουά ποδοσφαίρου «Δ. ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ – Δ.ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ»
- Πήρε Φακίτσα, ανανέωσε ο Ψαρούλης…
- Χορεύει… ο Θερμαϊκός Στομίου
- Το ευχαριστώ του Μητροτάσιου…
- Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον Δωτιέα Αγιάς…
- Επέστρεψαν γεμάτοι εμπειρίες οι «μικροί» της ΑΕΛ
- Μπαλαμώτης και σιγουρεύει τα άκρα το Καλοχώρι…
















>
















