Ασταμάτητος ο Α.Ο. Μαυροβουνίου…

Ασταμάτητος ο Α.Ο. Μαυροβουνίου…
Ασταμάτητος δείχνει ο Α.Ο. Μαυροβουνίου μιας και ξεπέρασε ανώδυνα και το εμπόδιο του Σμόλικα, κερδίζοντας με 2-1 και παραμένει σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Σε ένα παιχνίδι που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον, με τους «πετεινούς» που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, να βρίσκουν δίχτυα με τους Κωνσταντίνο Παπαδόντα (29΄) και Θύμιο Μπέτση (63΄)
Ο Σμόλικας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 44΄με τον Γκιόνα ενώ από το 69΄αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Τάφα.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Δ. Κουκουλιάφκας): Ριζόπουλος, Μπατζέλας Ν. (65΄λ.τ Μπάγκας Δ.), Μπέτσης (82΄Σταυροθεόδωρος), Αθανασιάδης (82΄ Πράπας), Μπατζέλας Β., Μπάγκας Κ. (72΄Καρατζούκου), Σιάτρας, Δάσσιος, Παρλάντζας, Διαμαντής (72΄Παπάγγελος), Παπαδόντας.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Ν. Φώλλας): Σταυράκης, Μπέζας, Πονηρός, Μπαργιώτας, Αλατάς, Φούντογλου, Τάφα, Νερπιέτρι, Γκαλμπογκίνης, Γκιόνα, Χώτος.
Έπαιξαν και οι: Χατζής, Τερμιτζόγλου, Λάζος και Πίτσης.
Τελευταία
- Νέα πρόκληση για τον «καπιτάνο»!
- O Σεβαστός στον πάγκο της Α.E. Αραδοσιβίων…
- Και οι ανανεώσεις καλά κρατούν στο Δαμάσι…
- Μέχρι 14 Αυγούστου οι δηλώσεις για το τουρνουά ποδοσφαίρου «Δ. ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ – Δ.ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ»
- Πήρε Φακίτσα, ανανέωσε ο Ψαρούλης…
- Χορεύει… ο Θερμαϊκός Στομίου
- Το ευχαριστώ του Μητροτάσιου…
- Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον Δωτιέα Αγιάς…
- Επέστρεψαν γεμάτοι εμπειρίες οι «μικροί» της ΑΕΛ
- Μπαλαμώτης και σιγουρεύει τα άκρα το Καλοχώρι…
















>
















