Με υπογραφή Ελέζι!

Με υπογραφή Ελέζι!
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άρη Ελέζι ο οποίος σκόραρε δις, η Αστραπή Νέας Πολιτείας πανηγύρισε μια σημαντική από κάθε άποψη νίκη με 3-0 απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει τη σωτηρία.

Σε ένα παιχνίδι όπου κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα, με τους «πορτοκαλί» των Βασίλη Μπακογιάννη που παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες, να βγάζουν πάθος και ψυχή μέσα στο γήπεδο, μετουσιώνοντας τα όποιες ευκαιρίες σε γκολ, φτάνοντας δίκαια στην επικράτηση.

Στην αντίπερα όχθη το συγκρότημα των Γιάννη Μπουρνάκα-Σπύρου Ευαγγέλου που προέρχονταν από μια σειρά καλών εμφανίσεων-θετικών αποτελεσμάτων, είχε τις δικές τους καλές στιγμές για να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Ελέζι έδειξε τον δρόμο, γκολάρα του Κούρτι!
Μόλις στο 7΄ο Ελέζι είχε ένα καλό σουτ που έφυγε άουτ, με τους Αγιώτες να απαντάνε στο 19΄με δοκάρι μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Φουκαλά.
Και στο 24΄το σκορ άνοιξε, όταν ο Άρης Ελέζι εκτέλεσε εξαιρετικά ένα χτύπημα φάουλ από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και κατέληξε στα δίχτυα του Μπακαρού που αιφνιδιάστηκε, γράφοντας το 1-0.

Στο 36΄ο Γκουγκίδης από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει και στο 40΄και πάλι ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Ελέζι, έφυγε λίγο άουτ.
Για να φτάσουμε στο 45΄όταν ο Άρχοντής έβγαλε ωραία σέντρα και ο Αντόνιο Κούρτι με ένα γκολ ποίημα, με βολ πλανέ έγραψε το 2-0 μέσα σε αποθέωση!

Και λίγο έλειψε στις καθυστερήσεις του α΄μέρους, η Αστραπή να σκοράρει εκ νέου αλλά ο Μπακαρός απέκρουσε το σουτ του Γερακίνη.

Ο Ελέζι σφράγισε… τη νίκη
Σε αντίθεση με το α΄μέρος, η επανάληψη δεν είχε να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο, με μια καλή στιγμή να καταγράφεται στο 64΄αλλά ο Τσιάρας μπλόκαρε την κεφαλιά του Τσακάλι μετά από εκτέλεση φάουλ του Φουκαλά.
Και στο 86΄ο Ελέζι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, ένα γκολ «ζωγραφιά» με εξαιρετικό σουτ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του για το τελικό 3-0.

Ο Δωτιέας ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε στο 89΄ο Ντελής για διαμαρτυρία όπως αποβλήθηκε στο 42΄ από τον πάγκο και ο προπονητής της Αστραπής, Βασίλης Μπακογιάννης για διαμαρτυρία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ντεμπούτο τους με τη φανέλα της Αστραπής, πραγματοποίησαν οι νεαροί Γεωργαντάς και Σταμούλης που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου.
Η διαιτησία

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Κωνσταντίνου Δημερά που είχε βοηθούς τους Κώστα Στάικο και Θωμά Βαλιώτη.
ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Β. Μπακογιάννης):

Τσιάρας Θ., Παπαχρήστος, Αρχοντής (59΄Μπαγιώτας), Κατσιάνος, Κουλουκτσής, Νικολακούλης Δ., Φράνκο, Γκουγκίδης (90΄ Γεωργαντάς), Κούρτι, Ελέζι (90΄Σταμούλης), Γερακίνης (75΄Πάτσιος).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Γ. Μπουρνάκας-Σ. Ευαγγέλου):

Μπακαρός, Μπακογιάννης (76΄ λ.τ. Σμυρλής), Τσακάλι, Ράπτης (56΄Γκαλαφάγκας), Ντακούλας, Ντελής Ραμιώτης (46΄λ.τ Ρετζέπι), Καλογιάννης (90΄Μούσιας), Σκύφτας, Μηλιάτης (90΄ Χονδροδήμος), Φουκαλάς.
Τελευταία
- Ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς…
- Σούπερ κίνηση για την Ακαδημία Ολύμπικ...
- Ο Θερμαϊκός ψωνίζει... από το πάνω ράφι!
- Εμπειρία στην άμυνα των Αμπελακίων…
- Νέα πρόκληση για τον Κυριάκο...
- Στο πλευρό της ΑΕΛ Futsal η Περιφέρεια Θεσσαλίας
- Νέο τεχνικό τιμ στην ακαδημία της Πελασγιώτιδας...
- Η LA ACADEMY δυναμώνει το προπονητικό της επιτελείο!
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
















>
















