Ο Τσότσος έπιασε… Γιάννουλη

Ο Τσότσος έπιασε… Γιάννουλη
Τελικά ο Θανάσης Τσότσος θα είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο της Δήμητρας Γιάννουλης που θα έχει υψηλές βλέψεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.
Η νέα διοίκηση της Δήμητρας ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό και από σήμερα κιόλας πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά προκειμένου να σχεδιάσουν την ομάδα της νέας σεζόν, με βασικό μέλημα την ανανέωση του βασικού κορμού και από κει και πέρα θα γίνουν συζητήσεις για τους μεταγραφικούς στόχους. Μια ομάδα που θα απαρτίζεται από ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών, ικανή να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο.
Εργασίες στο γήπεδο…
Εξάλλου ήδη ξεκίνησαν και κάποιες διορθωτικές κινήσεις για την ανακατασκευή τόσο του αγωνιστικού χώρου αλλά και της κερκίδας.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















