Παρέμειναν και οι στυλοβάτες στο Μαυροβούνι…

Παρέμειναν και οι στυλοβάτες στο Μαυροβούνι…
Και ο σχεδιασμός συνεχίζεται στο στρατόπεδο του Α.Ο. Μαυροβουνίου, με τη διοίκηση να δίνει τα χέρια για ανανέωση με δύο ακόμη σημαντικά «γρανάζια» και πιο συγκεκριμένα με τους έμπειρους Δημήτρη Σιάτρα και Διονύση Δάσσιο.

Η ανακοίνωση:
«Συνεχίζοντας τον σχεδιασμό του ρόστερ μας για τη νέα σεζόν, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με δύο ακόμα βασικούς συντελεστές της ομάδας. Δημήτρης Σιάτρας και Διονύσης Δάσσιος ανανεώνουν τη συνεργασία τους με τον Α.Ο. Μαυροβουνίου για τη σεζόν 2026/27.
Ο Δημήτρης, ένα παιδί με επαγγελματικό παρελθόν που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μετράει ήδη δύο χρόνια στα χρώματά μας και συνεχίζει να αποτελεί στυλοβάτη της άμυνάς μας.
Ο Διονύσης, που εντάχθηκε στο ρόστερ πέρυσι τον Γενάρη, αποδείχθηκε άμεσα πολύτιμη προσθήκη ξεχωρίζοντας από την πρώτη του στιγμή».
Τελευταία
- Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου – Προκήρυξη Πρωταθλήματος
- Υποβολή αιτήσεων για χρήση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου
- Ο Νυχτερίδας στον θώκο της Βερδικούσιας...
- Ο Γκούμας κυκλοφορεί ελεύθερος…
- Νέα πρόκληση για τον Βλάχο…
- Τίτλοι τέλους για τον Χατζή…
- Χαρίζει χαμόγελα, δίνει χρώμα…
- Με Παπανικολάου και στην Α΄ΕΠΣΛ το Καλοχώρι…
- Συνέχεια στις ανανεώσεις στα Αμπελάκια…
- Έμεινε και ο «Χάαλαντ» στην Τσαριτσάνη…
















>
















