Το ευχαριστώ της Νέας Πολιτείας στον Τσουμάνη…

Το ευχαριστώ της Νέας Πολιτείας στον Τσουμάνη…
Μετά την αποχώρηση του Θανάση Τσουμάνη από την οικογένεια της Αστραπής Νέας Πολιτείας, η διοίκηση εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την πολύτιμη προσφορά του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αστραπής Νέας Πολιτείας και σύσσωμος ο οργανισμός της ομάδας εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους προς τον Θανάση Τσουμάνη για την πολύτιμη προσφορά του στο σωματείο.
Για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια υπηρέτησε την Αστραπή με αυταπάρνηση, μεθοδική δουλειά, συνέπεια και αστείρευτη διάθεση για προσφορά, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην πρόοδο και τη συνέχεια της ομάδας μας. Η παρουσία, το ήθος και η αφοσίωσή του αποτέλεσαν παράδειγμα για όλους.
Θανάση, σε ευχαριστούμε ειλικρινά για όλα όσα πρόσφερες στην οικογένεια της Αστραπής. Σου ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, προσωπική και επαγγελματική επιτυχία και κάθε καλό στη συνέχεια της πορείας σου.
Η πόρτα της Αστραπής Νέας Πολιτείας θα είναι πάντοτε ανοιχτή για εσένα, γιατί οι άνθρωποι που προσφέρουν με την καρδιά τους θα αποτελούν πάντα κομμάτι της ιστορίας και της οικογένειάς μας.Σε ευχαριστούμε για όλα!».
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















