Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις στον Σμόλικα…

Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις στον Σμόλικα…
Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις στον Σμόλικα, με τη διοίκηση του συλλόγου να δίνει τα χέρια με τέσσερα σημαντικά γρανάζια.
Και πιο συγκεκριμένα με τα «πράσινα» θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά οι Άλκης Γκαλμπογκίνης, Δημήτρης Νερπιέτρι, Δημήτρης Αλατάς και Έργκι Τάφα.
Η ανακοίνωση για Αλατά και Τάφα:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σμόλικα Φαλάνης ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με δύο ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν να αποτελούν μέλη της ομάδας μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Δημήτρης Αλατάς και ο Έργκι Τάφα θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του Σμόλικα, αποτελώντας αναπόσπαστα κομμάτια της προσπάθειας που καταβάλλει ο σύλλογος για μια ακόμη απαιτητική και γεμάτη προκλήσεις σεζόν.
Η παραμονή τους αποτελεί συνέχεια της κοινής μας πορείας, αλλά και της εμπιστοσύνης που υπάρχει και από τις δύο πλευρές. Το πάθος, η αγωνιστικότητα και ο επαγγελματισμός που έχουν δείξει αποτελούν πολύτιμα στοιχεία για την ομάδα μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τα μέγιστα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, με πολλές όμορφες στιγμές και επίτευξη όλων των προσωπικών και ομαδικών στόχων.
Δημήτρη και Έργκι, σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες»!
Η ανακοίνωση για Νερπιέτρι και Γκαλμπογκίνη:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σμόλικα Φαλάνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με δύο ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Δημήτρης Νερπιέτρι και ο Άλκης Γκαλμπογκίνης παραμένουν στην οικογένεια του Σμόλικα, επιβεβαιώνοντας την κοινή μας επιθυμία να συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας. Τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και μια γεμάτη επιτυχίες ποδοσφαιρική χρονιά. Είμαστε βέβαιοι ότι με το πάθος, την ποιότητα και την αφοσίωσή τους θα συμβάλουν σημαντικά στην πορεία της ομάδας μας.
Δημήτρη και Άλκη, σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες»!
Τελευταία
- Στον 4ο όμιλο οι λαρισινές ομάδες της Γ΄Εθνικής…
- Ο Σμόλικας στην καρδιά του!
- Πρόσφεραν πολλά στον Δαμασιακό…
- “Respect”… στον Τάκαρο!
- Πρόσφερε έργο, ανέδειξε ταλέντα…
- Γεννημένος αρχηγός…
- Έγινε η αρχή στον Φαλανιακό…
- Παρέμεινε ο Κολτσίδας στους Γόννους…
- Συνεχίζει στην Τσαριτσάνη ο Γκαντούνας με διττή ιδιότητα…
- Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις στον Σμόλικα…
















>
















