Έσμιξαν τα καρντάσια στον Τύρναβο…

Έσμιξαν τα καρντάσια στον Τύρναβο…
Μετά την ανανέωση του Γιώργου Πανταζή στον Τύρναβο, ήρθε ο Ηλίας Πανταζής, ο μικρός αδερφός να βοηθήσει στην καινούρια προσπάθεια που κάνουν οι «κυανέρυθροι» στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.
Ο αρχηγός του Φαλανιακού κουβαλάει πλούσιες παραστάσεις και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις.
Η ανακοίνωση:
«Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Πανταζή.
Ο ταλαντούχος κεντρικός μέσος εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μας, ερχόμενος για να ηγηθεί στη μεσαία γραμμή και να προσδώσει ποιότητα, ισορροπία και δημιουργία στο παιχνίδι του ΤΥΡΝΑΒΟΥ.
Η αγωνιστική του αντίληψη, η τεχνική του κατάρτιση και η προσωπικότητά του αποτελούν στοιχεία που θα ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ηλία, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005 και σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες»!
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















