Ο Κίσσαβος στοχεύει πάντα ψηλά…

Ο Κίσσαβος στοχεύει πάντα ψηλά…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Τα τελευταία χρόνια ο Κίσσαβος Συκουρίου έχει μια αξιοζήλευτη παρουσία στα μεγάλα σαλόνια της Α΄ΕΠΣΛ αλλά και στον θεσμό του Κυπέλλου και ανάλογα θέλει να βαδίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Άλλωστε για τον λόγο αυτόν παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας, ο έμπειρος τεχνικός, Βασίλης Ταχτιντής ο οποίος πρόλαβε να βάλει το στίγμα του πέρσι και στόχος είναι να συνεχίσει να προσφέρει με τον ίδιο ζήλο, έχοντας ως άμεσο συνεργάτη τον Κώστα Γουμενόπουλο (προπονητής τερματοφυλάκων).
Και όπου Κίσσαβος σημαίνει υψηλοί στόχοι μιας και αυτό είναι το “DNA” της ομάδας, μια ομάδα που διαθέτει μια ιδιαίτερη δυναμική και έχει έναν απίστευτο λαό που την ακολουθεί μέσα-έξω.
Οπότε με την συμπαράσταση και της διοίκησης που δίνει λύση σε κάθε πρόβλημα, ο Κίσσαβος στοχεύει και πάλι ψηλά, έχοντας όμως και το νου του στην ακαδημία του συλλόγου όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά…
Ο «Γούμε» και τα φάντομ του!
Κριστιάν Γιάκου, Εμιλιάνο Ντάτσι, Γρηγόρης Νιάκας και Βαγγέλης Τζιατζιάφης αποτελούν το καρέ των τερματοφυλάκων του Κισσάβου, με τον έμπειρο προπονητή, Κώστα Γουμενόπουλο να αναλαμβάνει και φέτος το δύσκολο αυτό κομμάτι της προπονητικής, δίνοντας τους τα κατάλληλα εφόδια για να απογειωθούν!
Τα νέα πρόσωπα:
Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:
Ντάτσι, Βλαχάκης (Ηρακλής Λάρισας), Ζιαγκλαβός (Π.Ο.Ε) ενώ προωθήθηκαν και αρκετά παιδιά από την ακαδημία του συλλόγου.
Τα φιλικά:
26/8: Τσαριτσάνη
29/8: Μαυροβούνι
2/9: Αρμένιο
5/9: Τύρναβος
9/9: Πελασγιώτιδα
12/9: Σμόλικας
16/9: Νεάπολη
Τι δήλωσαν…
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΧΤΙΝΤΗΣ
(Προπονητής):

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία. Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην άκρη του πάγκου και θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που τελειώσαμε την περσινή σεζόν, πραγματοποιώντας και πάλι υψηλές πτήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είναι πολύ σημαντικό πως ο βασικός κορμός διατηρήθηκε ως έχει, έγιναν ορισμένες στοχευμένες κινήσεις και από εκεί και πέρα, δεν απομένει τίποτα άλλο από το να δουλέψουμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας προκειμένου να εμφανιστούμε πανέτοιμοι με την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να δώσουμε βαρύτητα και στα νέα παιδιά μιας και αρκετά προωθήθηκαν από την ακαδημία και αισιοδοξώ πως όλα θα πάνε καλά».
ΖΗΣΗΣ ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ
(Πρόεδρος):

«Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Το σημαντικό είναι πως διατηρήθηκε ο βασικός κορμός ως έχει, έγιναν μια σειρά από ουσιαστικές προσθήκες ενώ θα ρίξουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και στα νέα παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία. Θέλουμε να διατηρήσουμε το οικογενειακό κλίμα, οι συνθήκες για δουλειά είναι ιδανικές και αυτό που απομένει είναι να εμφανιστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της DETOX- Α΄ΕΠΣΛ».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ:

«Επέστρεψα στα γνώριμα λημέρια του Συκουρίου, γνωρίζοντας καλά πρόσωπα και καταστάσεις, μια κοινωνία που αγαπάει το ποδόσφαιρο και ευελπιστούμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα το ευχαριστιέται ο κόσμος που αποτελεί τον 12ο παίκτη της ομάδας. Οι συνθήκες είναι ιδανικές, το κλίμα άκρως οικογενειακό, οπότε αυτό που απομένει είναι δουλειά και μόνο δουλειά…».
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ:

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Για εμάς οι στόχοι φέτος είναι συγκεκριμένοι, θα βαδίσουμε πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο και θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, κοιτάζοντας πάντα ψηλά. Δε χρειάζονται μεγάλα λόγια, παρά μονάχα σκληρή δουλειά…».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΕΣ:

«Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα ευχαριστιόμαστε άπαντες, με στόχο να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, υπάρχει διάθεση απ’ όλους και δεν απομένει τίποτα άλλο από το να δουλέψουμε σκληρά, έτσι ώστε να εμφανιστούμε πανέτοιμοι».
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















