Με το δεξί… ο Αετός Μακρυχωρίου

Με το δεξί… ο Αετός Μακρυχωρίου
Με το δεξί… ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα ο Αετός Μακρυχωρίου μιας και επικράτησε με 4-2 του Σμόλικα.
Ματς το οποίο παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον, χορταστικό σε θέαμα, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν ουσία και να φτάνουν σε μια μεγάλη νίκη απέναντι στους «πράσινους» που εμφανίστηκαν με τη σειρά τους ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.
Ο Νερπιέτρι με πέναλτι στο 12΄έκανε το 0-1 αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 20΄με τον Τσαπατόρη να γράφει το 1-1.
Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο ικανότατος επιθετικός Στέλιος Παναγιώτου ο οποίος συνδύασε την επιστροφή του στον Αετό με ντοπιέτα (50΄με πέναλτι, 67΄), δίνοντας σοβαρό προβάδισμα με 3-1.
Στο 82΄ο Νερπιέτρι με νέο πέναλτι μείωσε σε 3-2 αλλά στο 87΄ο Τσαπατόρης έδωσε τη χαριστική βολή για το τελικό 4-2.
Ο Τζιμόπουλος αποβλήθηκε στην εκπνοή του αγώνα.
ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ (Α. Μανάκας): Φαρμάκης, Γκαμπούρας (65΄Μπιτσαράς), Πούλος, Καλαπανίδας, Κατσιαντώνης, Γκουγκουλιάς (70΄Χατζής), Πολύζος (85΄Σταμάτης), Τζιμόπουλος, Παναγιώτου, Καλούσης, Τσαπατόρης.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Δ. Αλεξανδρής): Σταυράκης, Διαμαντής (65΄Χώτος), Πονηρός Μπαργιώτας, Βουλγαρίδης, Τάφα, Μπέζας, Κωστούλας, Γκαλμπογκίνης, Ντανίκας (46΄Κακαβίτσης), Νερπιέτρι.
Τελευταία
- Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ…
- Ξεχωρίζει το “el falanico” , μεγάλο ματς και στο Συκούριο…
- Δράση σε 2ο και 3ο όμιλο στη Γ΄ΕΠΣΛ…
- Ντέρμπι σε Τερψιθέα και Αρμένιο…
- Λαρισινή μονομαχία στη Νεάπολη…
- Να κάνει “restart” θα επιδιώξει η ΑΕΛ Futsal…
- Το πρόγραμμα του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ…
- Στυλοβάτης… στην άμυνα του Φαλανιακού
- Επιστροφή «Νίνη» στη Γιάννουλη…
- Από την Ακαδημία Ολύμπικ, στον δρόμο της καταξίωσης…
















>
















