Ad Here
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
18 Οκτώβριος 2026

Ασταμάτητος ο Σμόλικας!

Προβολές: 29

alt

Ασταμάτητος ο Σμόλικας!

Ασταμάτητος δείχνει ο Σμόλικας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος μιας και έκαμψε και την αντίσταση του Όλυμπου Γόννων επικρατώντας με 5-2 και παραμένει σταθερά σε θέση οδηγού στο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.

Όπως στα περισσότερα ματς έως τώρα, έτσι και σήμερα οι παίκτες των Γόνων ξεκίνησαν επιθετικά στην αναμέτρηση και μόλις στο 9΄ο Κατσαμπέλας έκανε το 0-1.

Οι «πράσινοι» έβγαλαν αντίδραση και στο 39΄ο Κωστούλας έφερε το ματς στα ίσια (1-1), δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Δημήτρη Αλεξανδρή αφυπνίστηκαν για τα καλά και κατάφεραν μέσα σε ένα εκρηκτικό εξάλεπτο (53΄-59΄), να πετύχουν τρία τέρματα φτάνοντας στο 41΄με δράστες τους Γκαλμπογκίνη, Κωστούλα και Τάφα, για το 4-1.

Με αυτογκολ στο 76΄οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-2 και στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο MVP, Λεωνίδας Κωστούλας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα σημειώνοντας χατ τρικ, γράφοντας το τελικό 5-2.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Δ. Αλεξανδρής): Μασιάλας, Διαμαντής (55΄Μπέζας), Πονηρός, Κακαβίτσης (67΄Πίτσης), Μπαργιώτας, Τάφα (75΄Ντανίκας), Νερπιέτρι, Γκιόνα (55΄Ν’γκο), Κωστούλας, Γκαλμπογκίνης, Βουλγαρίδης.

ΓΟΝΝΟΙ (Σ. Μπαχτσιβάνος): Μπαρμπαγιάννης, Κυριάκου (85΄Τζίκα), Γκουγκουλιάς, Δελητζάνης, Κατσαμπέλας, Σερίφης, Ντάμτσιος, Κυρίτσης (70΄Κατσιούλας), Μπούμπουλης Β., Καραμάνος, Ντανούσι.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt