Τα μοιράσθηκαν όλα στη Νεάπολη…

Τα μοιράσθηκαν όλα στη Νεάπολη…
PHOTO: Μιχάλης Μπατζιόλας
Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράσθηκαν στο γήπεδο της Νεάπολης Όλυμπος Λάρισας και Δήμητρα Αγιάς οι οποίοι και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Παιχνίδι το οποίο στιγματίστηκε από τους σοβαρούς τραυματισμούς των Βερβέρη και Μπατζιανούλη οι οποίοι και αποχώρησαν με πόνους στο γόνατο.
Μόλις στο 10΄ο Γκέρσι Καζάνι έβαλε σε θέση οδηγού τους «κιτρινόμαυρους», γκολ το οποίο αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι για οφσάιντ ενώ οι της Δήμητρας απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες με τον σκόρερ και τον Πεζή.

Τελικά στο 35΄ο Τάσος Καπετάνι από τους καλύτερους του γηπέδου έφερε το ματς στα ίσια.
Στην επανάληψη τίποτα δεν άλλαξε στο σκορ παρά μονάχα το γεγονός πως και οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Κουτσόπουλος και Πλιάγκας, αμφότεροι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παράπονα για τη διαιτησία του κ. Ζήλου εξέφρασαν οι άνθρωποι του Όλυμπου Λάρισας. Βοηθοί ήταν η κα Κομισοπούλου και ο κ. Νατσιούλας.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Χατζής): Παπαχρήστος, Βησαράκος, Μπαλής, Κουτσόπουλος, Ζάρρας, Μούμος Γ., Βάσσος (80΄Μπουχλαριώτης), Μούμος Κ., Μπούνα, Ρουμελιώτης, Καπετάνι.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΙΑΣ (Δ. Τσέτσιλας-Δ. Πουσπουρίκας): Πουτσιάκας, Πλιάγκας, Μεσημέρης, Τριανταφύλλου, Βερβέρης (20΄λ.τ Δαλώσης), Κοιλούκος, Παύλου, Σκιάς, Καζάνι, Μπατζιανούλης Αλεξ. (5΄λ.τ Φλώρος, 60΄Βαρσάμης), Πεζής.

Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















