Όπως και στον α΄γύρο…
Όπως και στον α΄γύρο…
PHOTO: KOSTAS VILLA
Με το ίδιο σκορ (2-0) όπως και στον α΄γύρο ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας πήρε το γειτονικό ντέρμπι κόντρα στην αξιόμαχη Δήμητρα Αγιάς και παραμένει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Σε μια αναμέτρηση όπου οι του Φιλοκτήτη βρέθηκαν από πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ με το γκολ του Δημήτρη Σουλιώτη μόλις στο 2΄.


Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν δύο καλές στιγμές με τους Καζάνι και Κοιλούκο.

Τελικά στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 81΄ο Βαγγέλης Παπαχρήστος σφράγισε τη νίκη του Φιλοκτήτη διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΙΑΣ (Δ. Τσέτσιλας-Δ. Πουσπουρίκας):

Πουτσιάκας, Γεωργοβίτσας (65΄Πεζής), Μανωλακούδης, Μεσημέρης, Τριανταφύλλου, Θεμελής (56΄ Σκιάς), Μπατζιανούλης Αλεξ., Παύλου, Κατσιούλης, Κοιλούκος, Καζάνι (85΄Φλώρος).
ΜΕΛΙΒΟΙΑ (Μ. Ζιάκας):

Γεωργούλας, Πλατσάς, Κορδαλής, Καραντώνης (65΄Χρηστίδης), Κατσάνος, Σουλιώτης, Λούγκος, Λίταινας, Σιμψιρής, Σπανός (46΄Παπαχρήστος), Νούσιος.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>

















