Σταθερά τέταρτος ο Φαλανιακός…
Σταθερά τέταρτος ο Φαλανιακός…
PHOTO: Γιώργος Κυδώνας
Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση και ευρεία νίκη με 4-0 κόντρα στη Δήμητρα Αγιάς σημείωσε ο Φαλανιακός ο οποίος παραμένει σταθερά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και βλέπει ολοένα και πιο ψηλά.

Το συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα έδειξε και πάλι άριστα δείγματα γραφής και έφτασε δίκαια στην επικράτηση.
Στο 30΄ο Ιγγλέζος έφτασε μια ανάσα από το 1-0 αλλά ο Πουτσιάκας που είναι μετρ του είδους τον νίκησε από την άσπρη βούλα.

Τελικά πέντε λεπτά αργότερα ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Φαλανιώτες και στο 42΄ο Μανακούσιος Δ. με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.


Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 55΄ο Ιγγλέζος πήρε το «αίμα» του πίσω ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 85΄ο νεαρός Σγουραλής.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας): Μιγδάνης, Μανακούσιος Θ., Γκόλτσιος, Κολοβός, Πανταζής Γ., Μανακούσιος Δ., Βαρσάμης, Τσιρόπουλος (75΄Σγουραλής), Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος (70΄Καλόγηρος), Ιγγλέζος (78΄Φατούρας).
ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΙΑΣ (Δ. Τσέτσιλας-Δ. Πουσπουρίκας): Πουτσιάκας, Γεωργοβίτσας (60΄ λ.τ Βαρσάμης), Μανωλακούδης (46΄Πλιάγκας), Μεσημέρης, Τριανταφύλλου, Μπατζιανούλης, Θεμελής (46΄ Πεζής), Παύλου, Κατσιούλης, Κοιλούκος, Καζάνι.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>

















