Με Μπακατσή και στα σαλόνια… της Α΄ ΕΠΣΛ!

Με Μπακατσή και στα σαλόνια… της Α΄ ΕΠΣΛ!
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου όπου θα βρει τον Κεραυνό Παραποτάμου στα σαλόνια της μεγάλης τοπικής κατηγορίας καλά κρατεί, με τους διοικούντες του συλλόγου να έχουν πιάσει ήδη δουλειά.
Προτεραιότητα της διοίκησης ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον καταξιωμένο τεχνικό Κώστα Μπακατσή ο οποίος έδωσε τα χέρια μέσα σε λίγα λεπτά με τον πρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Αβραμούλη και θα κληθεί να συνεχίσει το επιτυχημένο του έργο.
Το γεγονός πως με τον νεαρό τεχνικό στον πάγκο, ο Κεραυνός αγωνίσθηκε για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΛ πριν δύο χρόνια ενώ ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα στη μεγάλη τοπική κατηγορία, καταδεικνύουν την πολύτιμη και συνάμα ανεκτίμητη συνεισφορά του στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του.
Ένας νεαρός τεχνικός που διακρίνεται για το χαμηλό του προφίλ, είναι φιλόδοξος και συνάμα κάτι παραπάνω από εργατικός. Ο ίδιος εμφανώς ικανοποιημένος από την ανανέωση της συνεργασίας δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παραποτάμου που μου εμπιστεύεται τις τύχες της ομάδας και στη μεγάλη τοπική κατηγορία και ευελπιστώ να φανώ αντάξιος των προσδοκιών.
Ιδιαίτερη αναφορά όμως θέλω να κάνω για τον πρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Αβραμούλη ο οποίος πραγματικά είναι παράδειγμα προς μίμηση, απέδειξε πως όχι μόνο αγαπάει παθολογικά την ομάδα αλλά έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για το καλό αυτής και μάλιστα σε εποχές όπου η χώρα γενικότερα βιώνει δύσκολες οικονομικές καταστάσεις. Όπως και να ’χει εκτιμώ πως με τον ίδιο ζήλο και ακόμη μεγαλύτερο μεράκι, θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα είναι ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και της νέας κατηγορίας όπου αποτελεί πρόκληση για όλους…».
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















