Σαϊτα… στα δεξιά για τον Κεραυνό

Σαϊτα… στα δεξιά για τον Κεραυνό
Τελικά ο Κεραυνός Παραποτάμου ήταν αυτός που κατάφερε να κάνει δικό του τον ταχύτατο δεξιό οπισθοφύλακα Παναγώτη Ζυγοροδήμο ο οποίος έμεινε ελεύθερος από το Αργυροπούλι και τον διεκδικούσαν αρκετές ομάδες.
Ένας παίκτης με θητεία σε Γόννους, Βουκεφάλα και Μελιβοία όπου μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στους «κόκκινους» καθώς διακρίνεται για την ταχύτητα του και για το δυναμικό του παιχνίδι.
Ως εσωτερική μεταγραφή λογίζεται και η επιστροφή του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού Τριαντάφυλλου Σερίφη ο οποίος επιστρέφει δριμύτερος στ δράση μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό που είχε και θέλει με τη σειρά του να προσφέρει.
Οι μεταγραφικές κινήσεις δε σταματάνε εδώ μιας και οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται συνεχώς σε επαφές.
Η προετοιμασία του Κεραυνού θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τρίτη 30 Ιουλίου στις 18.00 στο γήπεδο του Παραποτάμου υπό τις οδηγίες του Κώστα Μπακατσή
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















