Εκρηκτική… στην επανάληψη η ΑΕΔ Νίκαιας

Εκρηκτική… στην επανάληψη η ΑΕΔ Νίκαιας
Πρώτη φιλική νίκη και μάλιστα με το ευρύ 3-0 κόντρα στην Αναγέννηση Καλοχωρίου πέτυχε η ΑΕΔ Νίκαιας η οποία έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο, μετά από ένα διάστημα επίπονης προετοιμασίας.
Το νεανικό συγκρότημα του Μίλτου Ζιάκα παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έχοντας ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο στην επανάληψη, κατάφερε να σημειώσει τρία τέρματα, αφήνοντας μάλιστα πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Το σκορ άνοιξε στο 48΄ο Ραμάι ο οποίος εκμεταλλεύτηκε πάσα του Χρηστίδη και πέντε λεπτά αργότερα ο Μπακαρτζής με κεφαλιά πέτυχε το 0-2.
Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Χρηστίδης στο 57΄.
ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ: Τζουβάρας, Γεωργόπουλος, Χονδρονάσιος, Ανδρέου, Καραμπούζης, Σούλι, Στατήρης, Μπακαρτζής, Χρηστίδης, Γαρυφαλλόπουλος, Ραμάι.
Έπαιξαν και οι: Σβερκούλης, Πατέτσιος, Μηνάς, Γκατζούλης Λ., Γκατζούλης Δ., Τίκας, Σιαμαντούρας, Λικάι, Ακρίβος, Νούσιος.
Πρώτο ματς στο «σπίτι» της…
Εξάλλου το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 18.00 η ΑΕΔ Νίκαιας θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον Ηρακλή Λάρισας, στο πρώτο παιχνίδι στη φυσική της έδρα μετά την ανακατασκευή του γηπέδου.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















