Φύλακας άγγελος… στο Ομορφοχώρι

Φύλακας άγγελος… στο Ομορφοχώρι
Παίκτης της Δόξας Ομορφοχωρίου θεωρείται και ο εξαιρετικός πορτιέρο που ακούει στο όνομα Αντώνης Κωνσταντίνου ο οποίος ανήκε στο δυναμικό του Λαρισαϊκού ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της ΑΕΛ.
Ο νεαρός τερματοφύλακας είναι ιδιαίτερα εξελίξιμος και θεωρείται δεδομένο πως θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις κάτω από την εστία της νεοφώτιστης στη μεγάλη τοπική κατηγορία.

Κατά τα άλλα η προετοιμασία βρίσκεται σε εξέλιξη με τον έμπειρο τεχνικό Μάκη Αλεξούδη να δουλεύει σκληρά σε καθημερινή βάση μιας και θέλει να δημιουργήσει ένα ισχυρό κράμα έμπειρων και νέων παικτών, ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας.
Φιλικό με Νέα Πολιτεία…
Επόμενη φιλική δοκιμασία για τη Δόξα είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 25 Αυγούστου στις 18.00 όπου και θα φιλοξενήσει την Αστραπή Νέας Πολιτείας.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















