Ο «Τσάκας» έδωσε άλλον «αέρα» στον Απόλλωνα…

Ο «Τσάκας» έδωσε άλλον «αέρα» στον Απόλλωνα…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Η επιστροφή του Μίμη Τσακμακίδη στον Απόλλωνα Λάρισας συνοδεύτηκε και με μια εξαιρετική εμφάνιση αλλά και ευρεία νίκη με 3-0 κόντρα στον αξιόμαχο αλλά συνάμα «λαβωμένο» από τις πολλές απουσίες Μύτικα Καλυβίων/Όλυμπο.

Μια νίκη που κατακτήθηκε πανάξια από τους νεαρούς παίκτες του Κώστα Τσότσου και έχουν κάθε λόγο να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον στην κατηγορία. Όσο για το ελασσονίτικο συγκρότημα απέδειξε και σε αυτό το παιχνίδι πως σε καμία περίπτωση δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία για κανέναν και θα συνεχίσει να παλεύει όλα τα ματς.
Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε ο Απόλλωνας καθώς μόλις στο 4΄ο Κώστας Καρβούνης μπήκε ανάμεσα σε τερματοφύλακα και αμυντικό και έκανε το 1-0 με τους γηπεδούχους να φτάνουν κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα αλλά τα δοκάρια σταμάτησαν τις προσπάθειες του Κολοβού (28΄, 33΄).

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 63΄ο Τσακμακίδης έβγαλε ωραία πάσα στον Γιάννη Αντωνόπουλο κι αυτός με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 2-0 και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 66΄ο Γιάννης Κολοβός μετά από προσπάθεια του Καρβούνη και απόκρουση του Μάνου.
Οι νικητές απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν με κύριο εκφραστή τους Καρβούνη και Τσακμακίδη ενώ από τη μεριά τους οι του Μύτικα απείλησαν με τους Πουρουτίδη και Ράμμο.

Ο Απόλλωνας τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς στο 77΄αποβλήθηκε ο Αντωνόπουλος.
Μάλιστα κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή για τον άδικο χαμό των παραγόντων Σταύρο Τουρλακόπουλο και Διονύση Τόμπορη.
Η διαιτησία

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης Άγης Μπουμαρσόπουλος που είχε άξιους συμπαραστάτες τον Στέλιο Χατζηλιώντα και την Ευαγγελία Πιτσαρή.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κ. Τσότσος):

Ρεσίτης, Μαρούδης, Εμμανουήλ, Ραμπέλι (75΄Βαϊοπουλος), Σούλι, Παππάς, Αντωνόπουλος, Καρβούνης, Ορλάντο (70΄Βακαλάς), Κολοβός, Τσακμακίδης (81΄Πατσούρας).
ΜΥΤΙΚΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΟΛΥΜΠΟΣ (Σ. Γεροφωκάς):

Μάνος, Νταμπώσης, Παπαδήμος (67΄Γκαβαλιάγκας), Δράκος, Σιαμάτρας (70΄Καραγιάννης), Μάρκου (46΄Κουτσογιάννης), Ράμμος, Πουρουτίδης, Μπούνα, Μπόλικα, Κατσαμάκας.
Παρουσία Στράντζαλη…

Στο γήπεδο της Φιλιππούπολης βρέθηκε και ο προπονητής της ΑΕΛ Γιώργος Στράντζαλης ο οποίος και παρακολούθησε την αναμέτρηση.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















